Ministrul interimar al Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu l-a demis vineri pe Vasile Ionascu, directorul interimar al regionalei de drumuri si poduri Bucuresti, la doar doua zile dupa ce l-a numit in functie.

"Nu am o placere in a demite, insa daca nu isi fac datoria, asta este. Ii tin pe toti in presiune maxima pentru ca trebuie sa inteleaga ca in astfel de momente nu avem timp de distractie", a spus Berceanu, citat de Mediafax.

Ionascu a preluat functia de director general interimar al regionalei Bucuresti, dupa ce Berceanu l-a demis pe directorul general al institutiei Mihai Nica pentru modul in care a gestionat lucrarile de deszapezire.

Tot miercuri, ministrul l-a demis si pe directorul de intretinere a drumurilor din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Florin Dascalu, numindu-l pe Aurel Balajel la conducerea interimara a directiei.

Din cauza viscolului si a zapezii, traficul auto s-a desfasurat, incepand de marti, in general cu greutate, mai multe drumuri au fost blocate.