Circulatia rurtiera in Pasajul Obor, pe sensul de mers dinspre Bulevardul Ferdinand spre Strada Lizeanu, este astazi inchisa de la ora 7:00 pana la ora 24:00, din cauza unor lucrari de asfaltare a carosabilului, anunta Antena 3. Politia Rutiera ii sfatuieste pe soferi sa circule pe la suprafata, pe deasupra pasajului. Si statia de metrou Obor a fost inchisa la sfarsitul lunii martie si ar trebui sa ramana asa pana pe 25 mai, din cauza lucrarilor la Pasajul Obor.

Reprezentantii firmei care se ocupa de modernizarea pasajului sustin, insa, ca lucrarile se vor termina mai devreme, astfel ca bucurestenii care merg cu metroul vor putea cobori din nou in statia Obor incepand cu data de 23 mai.

Deocamdata vor fi date in folosinta trecerile pietonale. "Ne bucuram ca reusim sa terminam mai devreme. Vor fi si imbunatatiri ale traficului cu ocazia aceasta, sunt supralargite toate benzile de circulatie si legatura intre metrou si statiile de tramvai se face printr-o pasarela speciala", a declarat reprezentantul firmei de constructii, citat de Antena 3.