Partidul Social Democrat isi afirma vointa de a lupta prin toate mijloacele politice si prin toate parghiile legale impotriva terorismului, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, care transmite intreaga sa compasiune pentru victimele tragediei de la Paris, informeaza Agerpres.

''Sunt profund intristat si zguduit de vestea atacurilor teroriste din Paris. Crimele lase si barbare au insangerat iar inima Europei, au lovit iar orasul care simbolizeaza lumina, cultura, deschiderea si toleranta. Atat eu, cat si Partidul Social Democrat ne exprimam totala solidaritate cu locuitorii Parisului si cu autoritatile franceze in aceasta nedreapta incercare. Transmit intreaga mea compasiune pentru victimele acestei tragedii. Sunt alaturi de familiile care sufera si de intreaga Franta care plange'', a scris Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

In opinia acestuia, terorismul este un flagel care ameninta tot mai puternic modul de viata european, bazat pe valori umaniste si crestine.

''De aceea, trebuie sa ducem o lupta fara rezerve impotriva terorismului si impotriva cauzelor lui. Prin vocea mea, Partidul Social Democrat isi afirma vointa de a lupta prin toate mijloacele politice si prin toate parghiile legale impotriva acestor amenintari salbatice. Voi face tot ce depinde de mine pentru ca statul roman sa fie pregatit sa infrunte pericolul terorist si sa poata sta alaturi de celelalte state in efortul comun de lupta contra terorii. Dumnezeu sa-i aiba in paza sa pe toti cei loviti de aceasta tragedie!'', mai arata presedintele PSD.