Presedintele Federatiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a declarat ca a decis sa nu faca un anunt la pauza meciului amical cu Germania cu privire la atentatele din Paris, pentru a nu provoca panica, informeaza 20minutes.fr.

Explozie langa Stade de FranceFoto: Captura YouTube

"Am decis sa nu spunem nimic la pauza pentru a nu provoca panica. Masurile de siguranta s-au intarit. Le-am spus jucatorilor abia la finalul meciului", a spus Le Graet.

La finalul meciului dintre Franta si Germania, crainicul de la Stade de France a anuntat ca iesirile din zonele apropiate de locurile exploziilor au fost inchise si ca spectatorii aflati in sectoarele respective trebuie sa paraseasca arena pe alte iesiri.

Dupa cateva minute, spectatorii au intrat pe gazon, iar ulterior incinta s-a golit treptat. Reprezentativa Frantei a invins selectionata Germaniei, vineri seara, pe Stade de France, cu scorul de 2-0, intr-un meci amical in timpul caruia in zona arenei au avut loc explozii, presedintele Francois Hollande, care asista la joc, fiind evacuat de serviciile de securitate.