Joi, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua anterioara, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari, iar in primele ore si din nou noaptea va fi ceata pe arii restranse, indeosebi in sudul si estul tarii, unde cu totul izolat va ploua slab sau va burnita.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in regiunile sud-estice, iar noaptea in Banat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 - 13 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 21 de grade in Oltenia si Banat, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 13 grade, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

In Bucuresti:

Desi valorile termice vor marca, joi, o scadere fata de ziua precedenta, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii octombrie. Cerul va avea innorari, iar vantul va sufla in general moderat in cursul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 9 - 10 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.

In tara:

Vineri, vremea va fi in general frumoasa si usor mai calda pentru inceput de noiembrie, cu precadere in zonele deluroase si montane. Cerul va fi variabil, cu innorari in zonele joase, unde local se va semnala ceata si izolat vor fi ploi slabe sau burnite, mai ales dimineata si in cursul noptii. Vantul va sufla pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 - 13 grade in Delta Dunarii si in depresiuni si 21 de grade in Banat, iar cele minime se vor situa, in general, intre 2 si 10 grade.