Miercuri, vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil in vestul si sudul tarii, precum si la munte si mai mult senin in rest. Conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va mai avea unele intensificari, ziua, in Dobrogea, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12...13 grade pe litoral si 21 de grade in vest. Temperaturile minime se vor situa intre -2 grade in depresiuni, unde se va produce bruma si 10 grade in Dealurile de Vest.

Vremea va fi frumoasa si in Bucuresti, continuand procesul de incalzire usoara. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima de 4...6 grade.

Joi, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil in sudul si sud-estul tarii si mai mult senin in rest. Conditiile de ploaie raman reduse. Vantul va sufla moderat in sud-est, cu unele intensificari pe litoral si in delta si va fi in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12...14 grade pe litoral si 23 de grade in vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre 1 si 9 grade.