Miercuri, vremea va fi mai calda in tara decat in mod nomal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si cu precadere in cursul zilei va ploua in general slab, pe arii extinse in vestul si sudul tarii si local in restul teritoriului. In zona montana vor fi precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari temporare indeosebi in Dobrogea, Baragan, sudul Moldovei si la munte, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, usor mai ridicate in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 7 grade, mai coborate in depresiuni. Pe arii restranse se va semnala ceata in zonele joase din estul si sudul teritoriului.

La Bucuresti, miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod normal, la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si indeosebi in prima parte a zilei va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 9 grade, iar cea minima de 0...1 grad. Dimineata si din nou in cursul noptii va fi ceata.

In tara, joi, desi valorile termice diurne vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta, vremea se va mentine mai calda decat in mod nomal la aceasta data. Ziua, innorarile vor fi temporare si pe arii restranse vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie. Seara si noaptea, cerul va fi mai mult noros, in sudul si sud-estul tarii va ploua, iar in celelalte regiuni, cu precadere la munte, vor fi mai ales lapovite, ninsori si conditii de polei. Vantul se va intensifica treptat in a doua parte a intervalului in jumatatea de sud a teritoriului.

Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 0 si 10 grade si minime intre -5 si 5 grade, cele mai ridicate fiind in sudul litoralului. In orele diminetii, izolat, va mai fi ceata in zonele joase.