Politistii efectueaza vineri dimineata trei perchezitii in Bucuresti si Giurgiu pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in furtul de autovehicule de fabricatie straina, anunta Agerpres, citand Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

"La aceasta ora politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule fac trei perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, cu sprijinul echipajelor SPIR de la Politia Capitalei. Este vizata destructurarea unei grupari infractionale specializate in furtul de autovehicule de fabricatie straina. Ca mod de operare, membrii gruparii luau legatura telefonic cu persoanele care vindeau masini, se intalneau si conduceau autovehiculul sub pretextul ca-l probeaza, opreau intr-un loc retras si, motivand ca vor sa verifice anumite aspecte, plecau cu masina", se arata intr-un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Pana in prezent, in urma perchezitiilor, politistii de la Furturi de Autovehicule au identificat una dintre masinile furate.

De asemenea, printre suspectii identificati este si un barbat urmarit national pentru executarea unei pedepse cu inchisoarea de patru ani pentru savarsirea infractiunii de furt.