Coregraful Cosmin Manolescu prezinta in 9 iulie premiera unui spectacol inedit pe care l-a conceput special pentru o camera de hotel. Camera 1306 [I Am Myself] este spectacol-instalatie despre limite, ce pune in discutie individul si societatea, relatiile inter-umane si problemele vietii contemporane - identitatea culturala, memoria, limita intre realitate si fictiune, alienarea individului si dependentele omului contemporan. Coregrafia si interpretarea sint semnate de Catrinel Catana si Cosmin Manolescu.

Camera 1306 [I Am Myself] Foto: Mihai Tutu

Spectacolul este conceput ca un performance maraton cu durata de 12 ore, desfasurat intre 4 dupa-amiaza si 4 dimineata si se va juca in datele de 9 iulie, 13 august si 24 septembrie, la Hotelul InterContinental Bucuresti.

Accesul publicului se face la fiecare ora exclusiv pe baza de rezervare cu cel putin o zi inainte de fiecare spectacol programat, la serial.paradise@artsf.ro. Rezervarea trebuie sa includa ora aleasa pentru participarea la spectacol. Pretul biletului este de 20 lei / 10 lei redus pentru studenti si profesionisti ai dansului, iar al unui pachet 3 ore de 50 lei / 25 lei redus. Spectacolul poate include interactiune cu publicul prezent si nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Camera 1306 [I Am Myself] este o co-productie a Fundatiei Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial si a Centrului National al Dansului Bucuresti, partener asociat fiind Hotelul InterContinental Bucuresti. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) si al Asociatiei 4Culture (Bucuresti) in cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, si al Centrului de Cultura “George Apostu” (Bacau).