Cunoscutul tenisman Ilie Nastase isi va lansa cartea autobiografica “Mr. Nastase”, iar fotograful Cristian Movila va sustine vernisajul “Unfinished Dreams” in cadrul unui eveniment caritabil menit sa stranga fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi din Romania. Evenimentul va avea loc joi, 29 mai, la Ambasada Romaniei de la Paris.

Cei prezenti la evenimentul de lansare al cartii vor fi invitati sa doneze bani pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. De asemenea, incasarile obtinute din vanzarea cartii autobiografice vor fi donati de Ilie Nastase campaniei „Stop cancer”, derulate de Fundatia Scheherezade. Campania este initiata de Fundatia Scheherazade si Cristian Movila si a fost lansata oficial in 20 martie 2008 la Bucuresti, printr-o expozitie fotografica realizata de Cristian Movila la Sala Pogany a Teatrului National, informeaza comunicatul de presa.

Evenimentul, la care va vor participa peste 200 de invitati (majoritatea celebritati romane si franceze) va fi deschis de catre ambasadorul Romaniei la Paris, Teodor Baconschi.