Aurelian Temișan revine la Timișoara cu "Boeing, Boeing" - comedie în premieră cu o distribuție de vedete. Unica reprezentație a spectacolului la Timișoara, în acest an, va avea loc în 31 octombrie 2016, de la ora 19.00, la Opera Națională Română Timișoara. Temișan joacă în această comedie alături de Maria Buză, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu și Lucian Ghimiși, informeaza comunicatul remis Hotnews.ro.

Comedia 'Boeing, Boeing'Foto: Poster

”Arhitectul Bernard (Aurelian Temișan), personajul principal al piesei, este un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oras, iar apoi în aceeași casă, cele 3 logodnice stewardese. Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună și cui și astfel se iscă o înlănțuire de situații comice care te fac să râzi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei”, devăluie protagoniștii spectacolului.

Piesa scrisă de Marc Camoletti a fost tradusă și adaptată de Irina Margareta Nistor și regizată în premieră pe scena din România de Șerban Puiu. Decorurile sunt creația Irinei Chirilă iar designerul costumelor de scenă este Adina Buzatu. Biletele, cu prețuri cuprinse, în funcție de loc, între 60 și 100 de lei, s-au pus în vânzare la Agenția Operei timișorene.