Pentru o luna fierbinte, numarul de august al revistei TANGO iese pe piata cu o coperta incendiara: Mihaela Radulescu, dezgolita de mainile innebunite de patima ale unui manechin superb.

Vedeta “Duminicii in familie” se reafirma ca sex-simbol, dupa o perioada in care s-a straduit sa-si revina la forma fizica impecabila de dinaintea maternitatii.

Nonconformista pana la capat, Mihaela Radulescu condimenteaza fotografiile realizate pe malul piscinei sale de acasa cu cateva declaratii-soc.

Intrebata daca crede ca este bine ca partenerii unei relatii de iubire sa-si dezvaluie unul altuia trecutul, Mihaela a marturisit: “Cu timpul, am ajuns la concluzia ca nu e asa de interesant, pentru ca poate fi si dezamagitor sau derutant.

Ma feresc cat pot sa stiu cine i-a mai deschis slitul barbatului meu, il prefer, in imaginatia si in realitatea mea, doar cu mine.

Cat despre mine, prefer sa nu marturisesc decat daca sunt intrebata, imi place sa am parti din viata invaluite in mister, e mult mai atragator decat sa port insigne cu numele fostilor mei iubiti”.

Revista TANGO revine cu cea de-a doua parte a interviului cu Aurora Liiceanu. “Oamenii nu suporta sa-i faci prosti. Avem recent o problema cu prostanacii... In general, cand un asemenea atribut e plasat unui barbat e cu mult mai grav decat in cazul unei femei. Nu s-a schimbat nimic. Barbatul sa fie un pic mai frumos ca dracu.

Frumusetea e specialitate feminina traditionala. Si inteligenta e specialitate masculina traditionala.

Sigur ca nu stiu care poet englez a fost intrebat: “Cine-s mai destepti, femeile sau barbatii?” Si el a spus: “Cine-i femeie si cine-i barbat?”, declara cunoscutul psiholog intr-o discutie ampla si emotionanta despre relatiile interumane.

Barbatul intervievat in numarul de august al revistei TANGO este Marian Ionescu, basistul Directiei 5 care detine o tulburatoare reputatie de macho-man.

Pentru prima data in viata, Marian Ionescu accepta sa vorbeasca despre relatiile sale amoroase cu cateva vedete, toate petrecute pe fundalul unei casatorii niciodata desfacute cu mama fiului sau.

In interviul din TANGO, Marian Ionescu vorbeste si despre inceputurile sale profesionale ca bijutier, despre tentativa nereusita de-a termina facultatea de sport si despre regretul sau ca nu a mai avut inca

un copil cu Loredana. “Atunci cand eram cu Loredana era un moment foarte potrivit, pe care l-am ratat si am o vina. Mi-am dorit copilul… Loredana lucra la un film atunci, eram amandoi foarte ocupati si atunci am judecat ca ar fi nepotrivit momentul. Daca ma intrebati acum, cred ca am gresit!” declara basistul.

Catalin Botezatu a pozat nud, in doua ipostaze absolut spectaculoase. Senzual si puternic, celebrul designer isi afiseaza fara ostentatie, dar intr-un mod memorabil, trupul sau ravnit de mai toate femeile (dar nu doar) ale tarii.

Un reportaj indraznet despre nudistii de la Vama Veche, 2 Mai sau Costinesti, incearca sa elucideze tainele acestei practici de vacanta si sa gaseasca definitii. Nudismul e o apucatura ciudata? Un obicei paradoxal? O fita? Un soi de trufie a frumusetii? Un impuls boem? O nebunie?

Raspunsuri la toate aceste intrebari puteti gasi in reportajul realizat pe plajele trupurilor goale din Romania.

Pentru cei preocupati de afrodiziace, TANGO propune un periplu prin istoria celor mai folosite si mai eficiente substante utilizate de-a lungul vremii pentru a spori dorinta si potenta sexuala.

De la celebra musca spaniola pisata pana la traditionala telina, toate sunt trecute in revista si povestite pe indelete, cu avantaje si dezavantaje.

In plus, sfaturi pentru frumusete, comentarii picante ale articolelor aparute in celelalte publicatii de gen, comentarii mondene si alte articole scrise in savurosul stil inventat si promovat de Alice Nastase, Simona Catrina, Aurora Liiceanu, Andrei Paunescu, Razvan Ciobanu, Alexandra Rotarescu si ceilalti jurnalisti de marca ai redactiei TANGO.