Miercuri, 14 septembrie, la ora 15.00, in redactia Cotidianul, a avut loc ceremonia de "predare a stafetei". Noul redactor-sef al ziarului Cotidianul este Carol Sebastian.

Robert Turcescu si-a luat miercuri la revedere si de la colegii sai, multumindu-le pentru suportul acordat si pentru ceea ce au reusit sa faca, impreuna, din Cotidianul, in acest an in care a fost redactorul sef al ziarului.

Precizand ca nu pleaca "de tot" si ca e mandru "ca mai multe ziare au preluat modelul Cotidianului, separand foarte clar comentariul de informatie", Robert Turcescu a adaugat ca "de-acum, ziarul si-a gasit foarte bine publicul tinta, ocupand un loc important in presa romaneasca."

Turcescu le-a promis colegilor sai ca "ramane cu ochii pe Cotidianul", fiind convins ca, in lumea mica a jurnalistilor, se va reintalni cu multi dintre cei de la care azi isi ia ramas bun.

Robert Turcescu l-a prezentat redactiei pe Carol Sebastian, amintindu-si de momentele in care traiectoriile lor profesionale s-au intersectat, in redactiile de la Evenimentul zilei si Realitatea TV.

Doru Buscu, directorul editorial, i-a multumit lui Robert Turcescu pentru acest an in care, alaturi de Cotidianul "s-a antrenat pentru sinceritate", pentru reprezentarea pe care a asigurat-o ziarului si pentru efortul urias pe care l-a facut, impartindu-se intre atatea proiecte profesionale.

Carol Sebastian vine in Grupul de presa Catavencu dupa o experienta vasta in presa romaneasca de dupa 1990. Dupa ce a trecut, nu fara urme, prin redactiile de la Cuvantul, BBC, Evenimentul Zilei, Romania Libera, Radio Mix FM si Realitatea Tv, Carol Sebastian va conduce echipa editoriala Cotidianul si va fi gazda unui talk-show la Radio Guerrilla, de luni pana vineri, de la ora 18.00 la 19.00.

El le-a promis noilor sai colegi ca, de luni, vor trece serios la treaba, pentru a face din Cotidianul cel mai bun ziar din presa romaneasca.

La aproape un an de la relansare, echipa Cotidianul, impreuna cu noul redactor sef, este pregatita sa aduca cititorilor de presa scrisa noi provocari.