Andreea Marin i-a cedat surorii ei, Cristina, apartamentul din zona Aviatiei, in care locuia pana de curand. In prezent, Zana Surprizelor sta cu Stefan Banica jr., in apartamentul lui din zona Unirii.

Andreea Marin este sigura ca relatia ei amoroasa cu Stefan Banica jr. este de viitor. Altfel nu s-ar explica gestul pe care l-a facut recent. De cand s-a mutat cu Banica in apartamentul acestuia din zona Unirii, Andreea i-a cedat surorii sale, Cristina, fosta ei locuinta.

Pana de curand, Andreea locuia intr-un apartament dintr-un bloc de cinci etaje din zona Aviatiei. Nu singura, ci alaturi de sora ei, Cristina, care avea grija de treburile casei cat timp vedeta lipsea. De cand s-a mutat cu Banica, locuinta din Aviatiei este folosita de Cristina si de logodnicul ei, cu care obisnuieste sa se afiseze pe la mai toate evenimentele mondene.

VANATA DE PAPARAZZI

Andreea Marin mai are o locuinta in comuna Telega, din judetul Prahova, mai exact o vila pe care a construit-o in urma cu cativa ani. In aceasta casa ea a organizat o petrecere in cinstea zilei de nastere a lui Stefan Banica Jr. Dar casa cu pricina are istorie.

Articol integral in Ziarul