Conducerea Societatii comerciale FC Rapid S.A. a remis luni un comunicat de presa referitor la situatia clubului de fotbal giulestean, in urma acuzelor grave facute de Jean Valvis la adresa lui George Copos.

"Regretam iesirile incarcate de subiectivism ale domnului Jean Valvis, menite sa mascheze refuzul sau de a participa cu suma de 660.000 euro la majorarea capitalului social al clubului.

In realitate, domnul Valvis a conditionat, in Adunarea Generala a AFC Rapid, participarea sa la majorarea capitalului social de garantarea numirii sale in functia de presedinte al Consiliului de Administratie.

De altfel, domnul Valvis a fost propus de catre noii actionari ai Rapid S.A. ca membru al Consiliului de Administratie, dar, neavand garantata functia de presedinte, s-a recuzat.

Conducerea Rapid S.A. va sustine in zilele urmatoare o conferinta de presa pentru prezentarea obiectivelor societatii in sezonul competitional 2006-2007", se precizeaza in comunicatul dat publicitatii luni de clubul Rapid.

Jean Valvis l-a acuzat pe George Copos de conducere totalitara, de nerespectarea structurii noii Societati pe Actiuni, de cooptarea unui sponsor (Altex) care ofera 3 milioane de euro pe hartie (dar numai 2 in realitate), de refuzarea unui sponsor real care oferea 4 milioane etc.