Fiat a lansat miercuri la Roma noul Bravo, o berlina in cinci usi, cu linii clare, agresive si un aspect sportiv accentuat de grila fata si de forma blocurilor optice.

Gama cuprinde cinci motorizari, printre care si noile propulsoare T-Jet pe benzina de 1,4 litri care dezvolta 120 cai putere si 150 cai putere. Acestora li se alatura gama de propulsoare Multijet de 1,9 litri cu puteri cuprinse intre 120 si 150 cai putere dar si un motor pe benzina de 1,4 litri cu 16 valve de 90 cai putere.

Dimensiunile masinii sunt de 434 centimetri lungime, 179 centimetri latime, 149 centimetri inaltime si un ampatament de 260 centimetri. Portbagajul are un volum de 400 de litri.

Potrivit reprezentantilor companiei, specificatiile tehnice si de design au fost proiectate pentru a asigura modelului puncte maxime atat in ceea ce priveste siguranta activa si pasiva, cat si pe cea a pietonilor, incluzand pana la 7 airbag-uri, ABS + EBD, ESP cu Hill Holder precum si ASR.

Comercializare pe pietele internationale a noii game va incepe incepand cu 4 februarie, in timp ce in Romania modelul va fi lansat la inceputul acestei veri.

Fabrica Fiat din Piedimonte S. Germano (Frosione) va livra anul acesta circa 120.000 de unitati Fiat Bravo, in 55 de tari din lume.