Jurnalistul Bogdan Chirieac nu va mai modera emisiunea „Pro Vest” de la PRO TV, care va incepe miine un nou sezon avindu-l drept gazda pe Mihai Codreanu si ca invitat pe Traian Basescu.

„Impreuna cu MediaPro am decis sa opresc aparitia mea in emisiunea «Pro Vest». Cu «Pro Vest» am mers, o data cu Romania, si-n NATO, si-n UE. Acum vreau sa merg si spre alte puncte cardinale“, a declarat ieri jurnalistul.

Desi a refuzat sa spuna daca despartirea de PRO TV are legatura cu informatiile privind dosarul sau de la CNSAS, acesta a spus ca decizia a fost luata joi, adica la doar o zi dupa ce in presa a aparut prima sa declaratie pe aceasta tema. Maria Apostol, director de PR in MediaPro, infirma insa nu doar ca decizia a fost motivata de aceste informatii, ci si ca ea a fost luata atit de recent.

„Nu mai stiu cind s-a luat. Motivul schimbarii moderatorului este lansarea noii grile. Cel putin in acest sezon, moderator va fi Mihai Codreanu“, afirma aceasta.

In prima editie a emisiunii „Pro Vest“ din acest sezon, cu Mihai Codreanu gazda, invitat va fi presedintele Basescu, cu care, timp de o ora, va vorbi „despre cele mai importante probleme din politica interna si externa a Romaniei“.

Integral in Cotidianul