Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Ardaf a ales miercuri noul Consiliu de Administratie al societatii, pentru un mandat de doi ani, potrivit unui comunicat al societatii de asigurari. Daniel George Tudor, fostul actionar majoritar al companiei de asigurari Roumanie Assurance International (RAI), a fost ales in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Ardaf.

Ceilalti membri ai Consiliului de Administratie al societatii sunt Mihaela Suhane si Bogdan Vetrici-Soimu.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis, in data de 18 iulie 2006, punerea sub administrare speciala a Ardaf, deoarece administratorii societatii nu au organizat si desfasurat activitatea cu prudenta si profesionalism, punand in pericol onorarea obligatiilor fata de asigurati si alti creditori din asigurari.

La sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, CSA a scos Ardaf din procedura de supraveghere, dupa majorarea capitalului social si redresarea situatiei financiare a companiei.

Societatea de Asigurare Reasigurare Ardaf este controlata de compania Tender Timisoara, parte a grupului de firme condus de omul de afaceri Ovidiu Tender, care detine 56,19% din capitalul social al asiguratorului.