Revista britanica Forbes a intocmit un top al celor mai sexy masini. Automobilele, de lux sau sportive, au fost impartite pe zece categorii, in functie de statutul celor care le conduc. Vom afla astfel care e cea mai sexy masina pentru un gangster, pentru un barbat proaspat divortat sau pentru un chirurg plastic.

Rolls royce Phantom a fost desemnata masina cea mai sexy pentru mogulii hip-hop. Limuzina, cu un pret de pornire de 333.000 de dolari, ofera atitudine, clasa, suficient spatiu pentru amplasarea unui jacuzzi si posibilitatea personalizarii.

Sedanul Lexus LS hybrid, inca nelansat pe piata, a fost desemnat cea mai sexy masina pentru impresarii hollywood-ieni. Trendy, luxoasa si ecologica, Lexus LS va oferi credibilitate soferului. Versiunea normala, pe benzina, a modelului de lux costa 61.000 de dolari.

Cea mai sexy masina pentru chirurgii plastici din Miami Beach a fost desemnat Lamborghini Murcielago convertible, masina estimata la 319.000 de dolari. Sportiva si atragatoare, decapotabila italiana se potriveste perfect cu sclipirea pe care o ofera o astfel de interventie chirurgicala.

Cea mai sexy masina pentru gangsteri a fost declarat SUV-ul Cadillac Escalade. A devenit deja o moda ca marii mafioti sa impuna un trend pe care sa-l urmeze partenerii de breasla. Cu Tony Soprano conducand un Escalade in serialul "The Sopranos" ne putem astepta ca aceasta masina sa devina o moda in lumea gangsterilor. Pretul sau de pornire este de 55.045 de dolari.