Dupa ce a avut parte numai de ghinioane in ultima vreme, Paris Hilton primeste o noua lovitura. De acesta data este vorba de Endeavor Talent Agency, agentia sa de imagine, care a luat decizia de a o “abandona” in urma reincarcerarii acesteia de saptamana trecuta.

Endeavor Talent Agency raspundea de imaginea lui Hilton din 2005, dar acum a exclus-o de pe lista clientilor. “Nu mai este client al agentiei Endeavor” a declarat un reprezentant al agentiei, Michael Donkis.

Directorul agentiei si Michael Donkis nu au vrut sa declare motivul acestei decizii, dar, conform site-ului oficial al revistei People, decizia a fost luat dupa ce Paris Hilton sa fost reincarcerata.

In ciuda acestor zvonuri, publicistul lui Paris, Elliot Mintz, a declarat ca el nu a primit nici o informatie in legatura cu acesta ruptura.

In alta ordine de idei, Paris a primit vizita parintilor ei la puscarie, acestia spunand in urma vizitei ca "mostenitoarea imperiului Hilton" este obosita. Vizita a venit la mai putin de o saptamana dupa ce fiica lor s-a intors in inchisoare pentru continuarea pedepsei.