Dupa ce a terminat al doilea sau film "El camino de los ingleses", Antonio Banderas anunta ideea de a realiza un scurtmetraj in Andaluzia. Filmul apare pentru a da ocazia unor talente sa se afirme.

“Pentru mine este foarte important sa ofer o ocazie talentelor andaluziene”, a declarat actorul caruia ii pare rau ca “exista multi oameni care nu au avut ocazia sa produca materialele la care au visat intotdeauna, mai ales in lumea scurtmetrajelor”.

“Sunt multi oameni care petrec mult timp batand pe la usi” a declarat actorul care, trecand prin anumite probleme cu ultimul sau film, a deschis mai bine ochii asupra industriei filmului.

Antonio Banderas, care a incheiat munca la “Shrek 3”, unde motanul incaltat ii foloseste vocea, nu este retinut in a critica industria de la Hollywood, pentru lipsa de calitate, dar mentioneaza ca nu se va lasa de productia de filme, portivit cerestvnoticias.com.

Actorul a tinut sa mentioneze ca ceea ce il atrage foarte mult este lumea Broadway, unde s-a bucurat de un adevarat succes in urma cu patru ani cu muzicalul “Nine”. “Broadway este o mare familie, ceea ce nu gasesti la Hollywood”, a spus Banderas.

“Urasc faima. Cred ca cel mai rau lucru care a venit odata cu aceasta profesie, este acesta” a spus Antonia, care a semnalat “ cand am ajuns in Spania si m-am decis sa ies sa cumpar un pachet de tigari au venit 15 tipi in spate, totul s-a transformat intr-un haos”.