Starul de la Hollywood, Lindsay Lohan a fost internata la un centru de dezalcoolizare, pentru a treia oara in acest an, informeaza handbag.com. Actrita din “Mean Girl”, in varsta de 21 de ani, a mers de buna voie la centru de tratament Cirque Lodge din Utah. Lohan va urma un tratament intensiv pentru a scapa de dependenta de alcool si droguri, timp de 30 de zile.

In luna ianuarie artista a fost internata pentru dezintoxicare la clinica Wonderland din Los Angeles. Totusi, s-a dovedit ca tratamentul nu a fost eficient pentru ca la putin timp dupa aceea, Lohan a fost arestata pentru ca a condus sub influenta alcoolului si posesie de droguri, iar apoi internata la Promises in Malibu.

Vineri, Lohan a parasit Los Angeles-ul pentru a merge acasa la mama ei, in New York.

Tatal lui Lohan, Michael a declarat ca doreste sa se impace cu fiica sa si ca doreste sa o ajute pentru ca ii este teama ca Lindsay sa nu isi rateze cariera din cauza comportamentului din ultima vreme.

Michael a declarat pentru New York Post: “Daca este adevarat faptul ca Lindsay a venit la New York, sper sa pot lua legatura cu ea. O voi ajutat cu tot ceea ce pot. Lindsay trebuie sa stea departe de oamenii care o inconjurau in Los Angeles. Ea are nevoie acum de sprijinul parintilor ei.”.