A patra companie aeriana europeana si prima de tip low-fare (tarif scazut) a deschis ieri prima sa cursa din Romania, intre Bucuresti si Milano. Compania britanica va opera zilnic curse spre Milano, urmind ca pe 29 octombrie sa fie adaugate alte doua zboruri, intre Aeroportul Bucuresti Baneasa si Aeroportul Londra Gatwick si cel din Madrid.

Preturile biletelor vor incepe, in cazul zborurilor catre Milano, de la 22,99 euro, cu toate taxele incluse, si 52,98 euro pentru un zbor dus-intors. Pentru zborurile catre capitala Marii Britanii si cea a Spaniei, preturile vor fi 36,99 euro cu toate taxele incluse. Frecventa zborurilor va fi zilnica, in cazul primei rute, si de patru zboruri saptaminale catre Peninsula Iberica.

Zborurile urmau sa fie desfasurate de pe Aeroportul Baneasa, insa compania a anuntat ca cel putin in luna septembrie acestea vor fi deservite de Aeroportul Otopeni din considerente de securitate, dupa cum a declarat Peter Voets, director de marketing al companiei pentru Europa Centrala si de Est.

integral in Cotidianul