Comisia de Apel a FRF a judecat cererea lui Ionel Ganea de a-i fi micsorata suspendarea de 22 de etape dictata impotriva lui de Comisia de Disciplina dupa atacul asupra unui arbitru asistent, insa a decis pastrarea deciziei luata de prima instanta. Clubul la care este inregimentat atacantul, Poli Stiinta Timisoara va continua demersurile la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal.

"Asta este! Mergem inainte. Sincer, ma asteptam la aceasta decizie. Am adus probe, dar mi le-au respins. Nu este insa normal asta, dar traim in Romania", a declarat Ganea pentru Fanatik.

"Din punctul meu de vedere, cred ca Ganea trebuia sa suporte o pedeapsa, dar nu de asa maniera. A primit o pedeapsa de 22 de etape, pedeapsa maxima, adica un cumul de 3 pedepse, cand trebuia sa primeasca doar 16 etape. Ionel va continua activitatea de fotbalist.

Jucatorul este dezamagit, am crezut ca o comisie abilitata trebuia sa tina cont si de gestul lui Ganea, dar si de regulamentele in vigoare", a spus dupa sedinta Gheorghe Chivorchian, presedintele Comitetului Director al lui Poli.