Invitat in cadrul Jurnalului de pe TVR 1, Daniel Morar, seful DNA, a respins acuzatiile aduse de ministrul Chiuariu si de premierul Tariceanu ca ar raspunde unor comenzi politice. Daniel Morar spune ca cercetarile privindu-l pe ministru Chiuariu au demarat inainte ca acesta sa ceara demiterea procurorului Tulus, deci nu poate fi vorba de o razbunare.

Seful DNA spune ca nu se simte pus la colt de presiunile exercitate asupra sa in ultimul timp si "daca si-au facut calcule ca procurorii vor intra astfel in depresie s-au inselat".

Referitor la raportul CSM care vizeaza Directia Nationala Anticoruptie, Daniel Morar spune ca acest raport ar fi putut fi public abia dupa ce institutia pe care o reprezinta ar fi ajuns sa faca obiectii asupra si dupa ce aceste obiectii ar fi fost acceptate sau nu. DNA spune ca va propune si asa obiectiile sale, acestea urmand sa fie dezbatute luna viitoare.

Daniel Morar a taxat si comportamentul ministrului Justitiei spunand ca a procedat gresit azi cand a facut publice date din dosarele aflate in curs de cercetare.