Fecioara din Slanic a fost aleasa Mireasa castigatoare la Nunta pe NeVe de la Radio 21, primul reality show de la radio, in care 2 oameni, care nu s-au vazut niciodata, se vor casatori. Fecioara din Slanic este o fata miniona, are 20 de ani, este din Slanic Prahova si ii plac dansul si teatrul. Lucrul care a reprezentat-o in acest show este virginitatea.

Feciora din Slanic a primit cele mai multe voturi din partea ascultatorilor, un punctaj bun din partea specialistilor si voturile echipei Radio 21. A primit un numar mare de voturi datorita faptului ca este desteapta, dezinhibata, simpatica si deschisa la nebunii.

Mesajul sau catre ascultatorii Radio 21 a fost: "Va dau un sfat: o doza de nebunie nu strica in viata voastra. Poate acesta este exact lucrul de care avem toti nevoie ca sa zambim cu adevarat".

La aflarea vestii ca ea va fi mireasa pe 18 octombrie, Fecioara din Slanic a ramas fara replica, deoarece era convinsa ca va castiga Clara Secretara.

Saptamana care urmeaza va fi una foarte incarcata pentru castigatoare. Aceasta va trebui sa mearga in fiecare dimineata la Radio 21, la Dimineata deMenta, unde va trebui sa vorbeasca despre ea si va fi supusa testului cu detectorul de minciuni.

Este posibil sa fie dusa si la ginecolog, ca sa se verifice daca este sau nu virgina, asa cum a declarat. Tot saptamana viitoare fostii prieteni, parintii si prietenele sale vor vorbi despre ea in direct la radio.

Castigatoarea se va pregati pentru nunta, va proba rochia de mireasa, pantofii, verigheta, va fi dusa la coafor, la sedinte foto pentru reviste, potrivit unui comunicat de presa.