Intrată în toamna anului trecut în partidul condus de George Simion, Lidia Vadim Tudor şi-a depus, luni, candidatura la Primăria Sectorului 5 din partea AUR, unde va candida și fiul lui Piedone.

Lidia Vadim TudorFoto: Agerpres / Grigore Popescu

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a susținut că îşi doreşte ca acest sector să nu mai fie considerat „Cenuşăreasa Bucureştiului”.

„Am în echipă oameni cu experienţă care, cu siguranţă, ne vor ajuta să facem din acest sector un loc mai sigur pentru cetăţeni, un loc mai curat pentru cetăţenii care locuiesc şi, cu siguranţă, un loc în care femeile şi copiii să beneficieze de tot ceea ce au nevoie, programe de prevenţie, monitorizare permanentă, să se simtă în siguranţă şi să nu mai fim, aşa cum suntem consideraţi acum, Cenuşăreasa Bucureştiului", a spus fiica fostului lider al PRM Corneliu Vadim Tudor, conform Agerpres.

Alături de ea s-a aflat și liderul AUR, George Simion: „Vrem dreptate pentru România. Vadim se întoarce”.

La Primăria Sectorului 5 - condusă acum de Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei - candidează Adrian Vigheciu din partea PSD-PNL, Alexandru Dimitriu - Alianța Dreapta Unită și Vlad Popescu - PPUSL.

Potrivit prezentării oficiale, Lidia Vadim Tudor este, din 2005, redactorul șef al Revistei România Mare, a terminat Jurnalismul la Universitatea Spiru Haret, dar și Facultatea de Psihologie din cadrul aceleiași universități.

Poet, scriitor, jurnalist, Corneliu Vadim Tudor este descris în Raportul final al Comisiei Prezidențiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste ca fiind unul dintre menestrelii familiei Ceaușescu, care a condus România înainte de 1990. După Revoluție a fondat Partidul România Mare și revista cu același nume. A candidat de mai multe ori la alegerile prezidențiale, în 2000 a intrat în turul doi, dar a pierdut în fața lui Ion Iliescu. Corneliu Vadim Tudor a murit în 2015.