Sir Mick Jagger se teme ca Amy Winehouse ar putea muri tanara. Legandarul rocker din trupa The Rolling este constient ca este greu sa eviti capcanele care iti sunt intinse in momentul in care devii celebru, insa este hotarat sa o ajute pe vedeta sa renunta la alcool si droguri.

“Amy este o artista minunata, care realizeaza melodii fantastice. Are clasa. Sunt ingrijorat ca ar putea muri daca continua sa consume droguri si alcool. Totul depinde de ea.", a spus

Jagger, potrivit ziarului britanic The Sun.

“Este foarte greu sa renunti. Trebuie sa constientizezi ca nu este bine ceea ce faci. Daca nu as fi realizat ca nu trebuie sa fac excese, probabil as fi sfarsit cu multi ani in urma” a continuat starul.

Amy, in varsta de 23 de ani, trebuia sa ii acompanieze pe The Rolling Stones in turneul “'A Bigger Bang World Tour'”, insa a fost nevoita sa renunte dupa ce a recunoscut ca este dependenta de droguri.

“Este pacat ca s-a intamplat asa. Ar fi putut sa fie uimitoare in acel turneu” a spus Mick Jagger cu privire la retragerea lui Amy din turneu, potrivit lifestyleextra.com.