In ultima vreme Jessica Simpson si-a cautat un apartament in New York, pentru a putea fi mai aproape de studioul sau de inregistrari. Cantareata-actrita, in varsta de 27 de ani, care locuieste momentan in Los Angeles, doreste sa se mute cat mai repede, pentru a incepe sa lucreze la noul sau album de revenire.

“Imi caut un apartament in New York pentru ca vreau sa fiu mai aproape de studioul meu de inregistrari. Am inceput din nou sa cant.” a declarat vedeta.

Simpson, care a terminat de curand filmarile la cel de-al patrulea sau film, “Major Movie Star”, planuieste sa experimenteze pe noul LP muzica country.

“Totul in domeniul muzicii, in special muzica pop, s-a indepartat de cantareti. Eu cred ca muzica country este singura care a ramas pura.” a declarat pentru revista People, Joe, tatal si managerul Jessicai.

Jessica, reprezentanta a “Operation Smile” (o fundatie caritabila ce se ocupa de copiii cu defecte faciale din nastere care nu isi pot permite o operatie), a spus ca si-a folosit vocea intr-o calatorie recenta in Kenya.

“Am stat in spital cu copiii. Majoritatea erau bebelusi si le-am cantat pentru a-i ajuta sa adoarma mai repede” a declarat Simpson.