Andra lucreaza foarte mult in studio si se pregateste sa scoata pe piata doua albume noi. Dupa ce a avut foarte mare succes cu albumul, realizat impreuna cu fratele sau, Sandel, intitulat “ De la frate la sora”, vedeta se pregateste sa incante publicul din nou.

Cantareata, in varsta de 21 de ani, pregateste aparitia unui nou album solo, iar la sfarsitul lunii noiembrie va lansa un material de colinde.

“Pentru amandoua proiectele muzicale am muncit foarte mult. La mine in familie este un obicei , ca de Sarbatori, sa ascultam colinde si asta m-a determinat in primul rand sa scot un astfel de album. Imi doresc foarte mult ca acest album de colinde sa ajunga in casele si in inimile publicului.

Cat despre albumul de muzica usoara, la acesta inca mai lucrez. Astept cu nerabdare sa fie gata pentru ca in ultimul an nu am scos decat pe cel de muzica populara. “ a declarat artista.

Materialul de Sarbatori va contine atat colinde traditionale romanesti, cat si melodii internationale, se vor gasi cateva piese special pentru acest album, dar si duete cu fratele ei, Sandel, potrivit unui comunicat de presa.

In ceea ce priveste proiectul solo, publicul va avea parte de cantece pop vesele, care ii vor binedispune pe toti cei care vor asculta materialul.