Starul din “The Break-Up”, Vince Vaughn, si actrita din “Ugly Betty”, Vanessa Williams, traiesc o poveste de dragoste pe care vor insa sa o tina departe de ochii lumii. De cand s-a despartit de Jennifer Aniston, anul trecut in decembrie, Vaughn nu a mai fost vazut insotit de nici o femeie, pana acum.

“Vince si Vanessa au fost vazuti plimbandu-se impreuna prin Los Angeles” sustine o sursa citata de lifestyleextra.com, care precizeaza ca cei doi sunt hotarati sa mearga mai departe, desi tot ce se intampla intre ei dureaza de putin timp.

Vanessa, care a castigat titlul de Miss America, s-a despartit de sotul sau, Rick Fox, in anul 2004. Fostul sau sot a jucat alaturi de ea in “Ugly Betty”, interpretand rolul bodyguardului personajului interpretat de frumoasa actrita.

In varsta de 44 de ani, Vanessa spune ca despartirea de sotul sau a avut loc din cauza presei, care intervenea foarte mult in viata lor personala, si este hotarata ca relatia sa cu Vince, de 37 de ani, sa nu mearga pe acelasi drum.