Actrita Halle Berry a dezvaluit ca amintirile neplacute din copilarie o urmaresc si in prezent. Castigatoarea premiului Oscar, care asteapta un copil impreuna cu iubitul ei, Gabriel Aubry, a povestit cum tatal ei le maltrata pe mama si pe sora ei.

“Au fost unii dintre cei mai urati ani din viata mea.”, a declarat actrita pentru Daily Mail.

Berry a spus ca cel mai greu de suportat a fost faptul ca tatal ei nu a lovit-o niciodata. Halle a mai spus ca a simtit ca este lipsita de ajutor si ca regreta foarte mult ca nu a putut face nimic pentru a-l opri sa le mai faca rau mamei si sorei sale.

“Mi-a fost foarte greu sa vad prin ceea ce trec mama si sora mea, iar mie nu imi facea nimic. Ma consideram lasa pentru ca nu faceam nimic si imi era ciuda ca nu puteam face nimic pentru a-l impiedica sa le mai loveasca pe mama si pe sora mea.”, a mai spus Berry.

Artista (41 de ani) s-a nascut si a crescut pana la varsta de 4 ani, cand parintii ei au divortat, in Cleveland, Ohio. Starul a dezvaluit ca dupa ce ea a implinit 10 ani, parintii ei s-au impacat deoarece mama ei a considerat ca fiicele sale au nevoie sa aiba alaturi un tata.