Un bărbat a murit, vineri, după ce a fost lovit de tramvaiul 41, în zona Pod Ciurel din Capitală, informează Agerpres. Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată de mai mult de o oră pe Şoseaua Virtuţii, înainte de staţia Pod Ciurel, pe sensul spre Ghencea.

Tramvaiul 41Foto: PMB

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, în jurul orei 16.00, prin apel la 112, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe şoseaua Virtuţii.

„Din primele date, conducătorul tramvaiului liniei 41, care se deplasa pe şoseaua Virtuţii, dinspre Crângaşi către Lujerului, în zona Pod Ciurel, a accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 50 - 60 de ani. În urma impactului, victima a decedat la faţa locului”, precizează sursa citată.

Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Calea de rulare a tramvaielor este blocată pe şoseaua Virtuţii, dinspre Crângaşi către Lujerului, informează Brigada Rutieră.

UPDATE: Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată, începând cu ora 16.00, pe Şoseaua Virtuţii, înainte de staţia Pod Ciurel, pe sensul spre Ghencea, din cauza unui accident de circulaţie, anunţă STB pe Twitter.

„Astăzi, 18.09.2020, în jurul orei 16:00, un tramvai din linia 41, care circula pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul spre terminalul Ghencea, a accidentat o persoană care traversa prin loc nepermis, între staţiile Piaţa Crângaşi şi Pod Ciurel. Din această cauză, circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată”, conform informaţiilor de pe site-ul STB.

Pentru preluarea călătorilor din zonă, a fost înfiinţată o linie navetă de autobuze, care funcţionează între terminalele Ghencea şi Piaţa Presei, precizează reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti.