Meciul dintre Dinamo și Farul Constanța (etapa a zecea din SuperLiga) se va juca vineri, de la ora 21:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”, a anunțat gruparea bucureșteană.

Dinamo BucurestiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Dinamo vs Farul se va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”

„Câinii” nu au putut lua în considerare Arena Națională pentru această partidă, pe cel mai mare stadion al țării urmând să aibă loc un festival.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat marți că echipa din „Ștefan cel Mare” a fost refuzată pe zece stadioane (din București, dar și din orașe precum Voluntari, Sibiu sau Cluj-Napoca), dar situația s-a lămurit miercuri.

Naționala feminină a României va întâlni Finlanda pe „Arcul de Triumf” (marți, 26 septembrie), dar FRF a acceptat ca Dinamo să joace pe această arenă, deși starea gazonului nu permite disputarea a două partide în doar patru zile.

„Dinamo București - Farul Constanța se va disputa pe Stadionul ''Arcul de Triumf'', conform programului deja stabilit de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Având în vedere partida ce urmează a fi disputată la relativ scurt timp de către Naționala Feminină pe același stadion, administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, dorește să transmită următorul mesaj:

,,Mulțumim, FRF! Un gest fair-play care poate mobiliza multe altele. Până la 10 din 10."

Biletele vor fi puse în vânzare în cel mai scurt timp către suporterii dinamoviști”, se arată în comunicatul clubului Dinamo.

Elevii lui Ovidiu Burcă vor reveni pe Arena Națională pentru meciurile cu CFR Cluj (10 octombrie, ora 18:00) și Poli Iași (28 octombrie, ora 20:00).