Judecatorii clujeni de la Curtea de Apel au respins cererea de punere in libertate formulata de fostuls sef al biroului de permise auto din Maramures. El ceruse sa fie eliberat in schimbul platii unei cautiuni.

Politistul Tudor Bogdan Tatar va fi cercetat in continuare in stare de arest. El a oferit 500 de milioane de lei cautiune si a spus ca nu prezinta pericol public.

Cazul politistului maramuresean este cercetat de procurorii DNA Cluj. Se pare ca el ar fi primit sume de bani si bunuri prin intermediul instructorului auto Dan Palancz.

In schimbul mitei, el este acuzat ca ar fi furnizat candidatilor la proba teoretica a examenului auto raspunsurile corecte. Se pare ca nivelul spagii era de 7-800 de euro pentru un permis auto.

Instructorul auto si politistul au fost arestati in 5 iulie.

Arestarea a fost facuta cu ajutorul unui tanar care l-a filmat pe politist cu o camera ascunsa in timp ce ii indica diferite raspunsuri la examen. Apoi, acesta i-a dat instructorului auto 1.500 de euro.

Banii erau marcati de procurori, care au constatat ca la politist au ajuns 500 de euro. In caz a mai fost arestat un politist, acuzat de complicitate.