Stadion: "Municipal"/ Spectatori: 1000/ Timp: frumos/ Teren: moale/ Arbitrii: Cristina Ionescu * (Vulcan) - Lorin Udrea ** si Mihaela Popescu ** (ambii din Tirgu Jiu), rezerva: Kegyes Erwin (Satu Mare). Observator FRF: Iosif Gherghely (Baia Mare) /Cartonase galbene: L. Mihu (42), Andor (64), Sandulescu (73)/ I. Cazan (35), Ghiorma (41), Galdeanu (86)/Au marcat: Bucur (12), Gongolea (79)

FC Bihor: Lipitor - Tirca, Ambrus, Gongolea, Cosma - Andor (84, Razvan Ardelean), Mihu, Sandulescu, Achim (74, Musca) - Voicu Florea (69, Opriceana), Bucur.

Antrenor: Gheorghe Silaghi

FC Unirea: Rotaru - Hirceaga, Cazan, Goia, Marincean (74, Dascalescu) - Foro, Dilbea, Ghiorma, Cristea (46, Galdeanu) - Zagrean (46, Dabu), Pepenar. Rezerve: Unchias - Selagea, Hodor, Adr. Goga

Antrenor: Aurel sunda

Filmul jocului

n Min.12 (1-0): centrare de pe stinga Achim, Mihu rateaza reluarea dar balonul ajunge la Bucur care de la 10 m marcheaza la coltul lung; min.17: sut Foro de la peste 30 m, dar Lipitor respinge de sub transversala; min.28: sut centrare Marincean, Lipitor respinge din nou de sub transversala; min.30: centrare Marincean, reluare cu capul al lui Pepenar in bratele portarului oradean; min.34: Bucur

reia de la 10 m avindu-l in fata doar pe Rotaru, dar in plasa laterala; min.45A1: Florea l-a gasit cu o pasa pe juniorul Andor, acesta l-a driblat si pe Rotaru si de la 2 m a trimis in plasa laterala;

n min.48: Pepenar suteaza putin peste transversala de la 14 m; min.63: Bucur de la 18 m a incercat un lob peste Rotaru iesit din poarta dar portarul Unirii a scos de sub transversala; min.70: faza lucrata de Achim pe partea dreapta si Bucur suteaza peste poarta de la 15 m; m.78: Andor, il dribleaza pe Hirceaga dar de la 7-8 m nu l-a putut invinge pe Rotaru care a respins corner; * Min.79 (2-0):

Lovitura de colt excelent executata de Opriceana a fost reluata de la 7-8 in plasa de Gongolea; min.81: Opriceana suteaza de la 14 m, dar Rotaru respinge in corner; min.90A2 - Foro suteaza puternic din afara careului de la 16 m dar Lipitor respinge.

DECLARAtII LA FINALUL MECIULUI:

Aurel sunda, antrenor FC Unirea: "Victoria celor de la Oradea este meritata. Noi am prins astazi o zi mai slaba. Ne asteptam la mai mult, dar daca nu inscrii in deplasare este greu. Am primit goluri din dueluri unu la unu si nu puteam sa speram la mai mult in momentul de fata.

Jocul nu ne-a adus oportunitati de a inscrie, iar cit priveste echipa locala a mai avut doua trei situatii de a inscrie. Astazi la echipa mea m-a nemultumit organizarea jocului si consistenta din atac acolo unde nu ne-am creat faze periculoase de a inscrie.

Vizual am dominat jocul si ca posesie dar ca finalizare nu am fost peste Oradea." sunda a dat de inteles ca promovarea nu mai este de actualitate: "Una e sa ai intentii de promovare alta e sa si poti. Alba Iulia a pierdut cu nou promovate, la Drobeta, Turda, Deva, a pierdut cu CFR si meciul direct cu Vilcea. E mult pina la promovare.

Alba Iulia trebuie sa aiba rabdare, sa construim o echipa si atunci cind avem o echipa sa atacam promovarea, pentru ca in momentul de fata noi suntem in constructie si vom evalua lotul pina la iarna" a incheiat "Profesorul".

Gheorghe Silaghi, antrenor FC Bihor: "Am avut un meci foarte greu, si consider ca victoria noastra este meritata, am avut ocazie mai multe mai clare chiar daca nu am dominat jocul. Succesul a fost obtinut prin daruire organizare buna a jocului, respectarea sarcinilor, inspiratie. Echipa este capabila de multe lucruri frumoase dar si de unele lucruri mai putin frumoase.

Ramin la parerea ca lotul are valoarea iar daca vor continua in acet fel, putem urca in clasament si chiar sa terminam in jurul locului sase asa cum ne-am propus."

Foro lovit de pesedintele gazdelor!

Mijlocasul unirist Marius Foro, transferat in aceasta vara de la FC Bihor, sustine ca inainte de meci a fost lovit cu pumnul in stomac de Alexandru Toth, presedintele de la FC Bihor. "L-am salutat, iar dinsul s-a intors spre mine si mi-a tras una in stomac si mi-a spus sa-i aduc datoria.

Nu ma asteptam sa faca gestul acesta", s-a plins Foro, care a recunoscut ca are o datorie financiara la presedintele FC Bihor si la proprietarul apartamentului in care a locuit in chirie. Presedintele Toth s-a aratat amuzat de acuzatia lui Foro. "Ma apuca risul sa aud asa ceva. L-am mingiiat parinteste. Daca l-as fi lovit cu pumnul, nu ar mai fi jucat.

Am crezut ca imi permit sa-i fac asa ceva pentru ca a fost copilul meu de suflet cind am venit in club", a spus Toth.

Etapa viitoare (simbata, 10 noiembrie, ora 11.00): FC Unirea Alba Iulia - Minerul Lupeni; Drobeta Tr. Severin - Corvinul Hunedoara; Ariesu Turda - FC Bihor; FC Caracal - Gaz Metan; FC Tirgoviste - FC Arges; CFR Timisoara - CS ISCT; Muresul Deva - CSM Rm Vilcea; Liberty O. - FCM Resita; Jiul - Poli II Timisoara.