Dragnea a câștigat categoric, în CEx, bătălia cu contestatarii: „56 au votat pentru susținerea continuării mandatului de către mine, 8 împotrivă”

de Redactia     HotNews.ro
Vineri, 21 septembrie 2018, 8:35 Actualitate | Politic


Liviu Dragnea
Foto: AGERPRES
Liviu Dragnea a ieșit, din nou, câștigător în fața contestatarilor din partid. Ședința CEx convocată după apariția scrisorii semnate de trioul Stănescu-Firea-Țuțuianu, în care i s-a cerut demisia, s-a încheiat cu un vot de încredere majoritar în favoarea lui Dragnea. 56 de membri CEx au votat în favoarea șefului PSD, opt împotrivă. Aceștia din urmă au fost Gabriela Firea, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Adrian Țuțuianu, Niculae Bădălău, Ion Mocioalcă, Robert Negoiță și Marian Neacșu.

Înfrângere zdrobitoare pentru contestatarii lui Dragnea. Înaintea șediței CEX cele două tabere s-au întâlnit cu susținătorii separat. Liviu Dragnea i-a primit pe liderii din teritoriu fideli la el în birou în timp ce Adrian Țuțuianu a discutat în biroul său de la Senat împreună cu Firea, Tudose și alți 13 social democrați.

Înaintea ședinței Comitetului Executiv tabăra anti-Dragnea aveau susținerea a 19 organizații, deși în urmă cu doar o zi, 24 de filiale judetene anunțaseră susținerea scrisorii. Pe parcursul celor opt ore de discuții din cele 19 voturi promise de liderii social democrați  au rămas doar 8.

Totodată de precizat este că niciunul dintre liderii social-democrați care au semnat sau susținut scrisoarea care îl contesta pe șeful PSD nu a cerut explicit demisia acestuia în ședința CEX. Mihai Tudose, Robert Negoiță, Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu și Gabriela Firea au spus în spatele ușilor închise că susțin toate cel 19 puncte din scrisoarea făcută public și au vorbit despre acestea nemulțumirile pe care le au dar niciunul nu a solicitat demisia președintelui PSD.

La finalul ședinței Comitetului Executiv al partidului, tabăra contestatarilor au declarat la unison că marele merit al acestui CEx a fost că s-au „dezbătut cu mult curaj și sinceritate" problemele partidului.

De partea cealaltă, Liviu Dragnea a anunțat că va exista o nouă ședință CEX dar după referendum, ședință în care se va decide remanierea Guvernului dar și stabilirea unui calendar intern de alegeri pentru organizațiile județene unde există șefi interimari.

LIVETEXT, desfășurarea evenimentelor de vineri:

21:57 Liviu Dragnea anunță remanierea Guvernului, după referendum. În privința votului din CEx, șeful PSD a contrazis-o pe Firea:Au fost 64 de membri cu drept de vot, 56 au votat pentru susținerea continuării mandatului de către mine, 8 împotrivă și o abținere a domnului Gabriel Petrea"

21:11 Gabriela Firea: Nu voi renunța la a mă lupta pentru proiectele Capitalei. 

21: 08 Marian Neacșu: Cred că trebuie să recunoaștem că toți am ieșit mai întăriți. Nu se pune problema ca Liviu Dragnea să plece din fruntea Camerei Deputaților. 

21:07 Adrian Țuțuianu: Este începutul unei normalități. Nu contează numărul de voturi, ci că ne-am putut exprima. 

21:01 Gabriela Firea: Câștigul acestui CEx este că a fost prima șefdință în care s-au dezbătut toate problemele, nu a mai avut nimeni acea timorare. Au fost 10 voturi să facă pasul lateral, 39 să continue și o abținere. 

20:33 În CEx s-a dat un vot de încredere pentru Liviu Dragnea. Majoritatea liderilor PSD l-au susținut pe șeful partidului. Doar opt voturi au fost împotrivă. 

19:48 Liviu Dragnea vorbește în CEx pe tema scrisorii și răspunde pe rând la acuzații.

18:18 Liviu Dragnea a ieșit pentru câteva momente din ședința CEx și a anunțat că se va da un vot la final, fără a spune la ce se referă acesta.

17:30 Mihai Tudose, Robert Negoiță, Paul Stănescu , Adrian Țuțuianu și Gabriela Firea au spus în spatele ușilor închise că susțin toate cel 19 puncte din scrisoarea făcută public, implicit demisia lui Liviu Dragnea, susțin sursele Hotnews.ro.

17:05 Mihai Tudose a criticat faptul că deciziile în PSD sunt luate într-un cadru extrem de restrâns și că social-democrații doar trebuie să execute comenzi.

16:30 Paul Stănescu ar fi spus în ședință că aministia și grațierea ar fi trebuit date până acum.

16:00 După trei ore de discuții niciun social-democrat nu a cerut până acum demisia lui Liviu Dragnea

15:31 Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu au luat cuvântul și au vorbit despre solicitările pesediștilor din scrisoare. Țuțuianu a vorbit despre scăderea în sondaje a partidului, potrivit surselor social-democrate.

15:07 Surse: în ședința CEx de azi este posibil să nu se dea un vot.

14:57 Liviu Dragnea a luat cuvântul în CEX si le-a cerut pesediștiilor să-și spună toate nemulțumirile. Dragnea ar mai fi spus că nu vrea ca partidul să fie dezbinat. El a făcut apel la unitate, astfel încât să se meargă mai departe cu programul de guvernare. Viorica Dăncilă a luat cuvântul după Dragnea și le-a spus colegilor că nu își dă demisia și va merge pe continuitate în cazul proiectelor Guvernului. Premierul a evitat să spună clar dacă îl susține sau nu pe Liviu Dragnea.
14:44 Potrivit unor surse din partid, este posibil ca săptămâna viitoare să aibă loc o nouă ședință a CEx. 

14:36 Până la această oră, în ședința Comitetului Executiv au luat cuvântul Gabriela Firea, Lia Olguța Vasilescu și Rovana Plumb. Gabriela Firea a reclamat blocajul din ministere. Replica a venit de la Olguța Vasilescu care i-a cerut să spună  ce ministere îi blochează proiectele. 

13:49 Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut să lase telefoanele la intrare.

13.43 Negoiță, întrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: ”Haideți să nu plecăm de aici învinși toți” 

12:02 Liviu Dragnea, alături de Viorica Dăncilă și alți lideri ai PSD, a venit la CEx cu o întârziere de jumătate de oră. Cel doi nu au făcut declarații. Liviu Dragnea a răspuns totuși la întrebarea dacă liderii PSD care-l contestă vor fi excluși din partid. „Categoric nu”, a răspuns el. 

12:43 La intrarea în CEx, tabăra anti-Dragnea se baza pe susținerea a 19 organizații.

12:20 Firea: Cred că miza este excluderea mea și să fie dați afară din Guvern doi miniștri: Paul Stănescu și Tudorel Toader, un ministru care „îl irită pe Dragnea”. „Cred că miza este excluderea mea pentru că am avut curajul, după ce am epuizat toate etapele, să spun că domnul Dragnea nu își mai respectă angajamentele făcute față de români. Cred că se va propune excluderea mea (...) Miza e să fie dați afară din Guvern doi miniștri care îl incomodează: ministrul Stănescu și Tudorel Toader”, a spus Firea.

12:15 Contestatarii lui Dragnea s-au întâlnit și ei în biroul lui Adrian Țuțuianu: Paul Stănescu, Gabriela Firea,Niculae Bădălău, Marian Neacșu, Robert Negoiță, Marcel Ciolacu, Rodica Nassar și Mihai Tudose. 

12:03 Șerban Nicolae a ieșit din biroul lui Dragnea râzând și glumind: "Mă duc sa caut milionul că am auzit ca atâta costa votul în CEx"

11:35 Ultimele discuții înainte de CEx, în biroul lui Liviu Dragnea. Mai mulți lideri ai partidului s-au întâlnit cu șeful PSD. La discuții participă și premierul Dăncilă. 

11:20 Marian Oprișan îi critică deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificând demersul ca pe „cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului”. 

10.50 Vicepreședintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pană, a declarat că 19 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge către Liviu Dragnea în ședința CExN de vineri.

10:16 Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis în timpul negocierilor funcții de miniștri și locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care îl vor susține.

09.36 Europarlamentarul PSD, Claudia Țapardel, a făcut apel la calm și unitate în interiorul partidului: ”Cred cu fermitate că partidul trebuie să ofere românilor un climat de stabilitate, atât la guvernare, cât şi în interiorul PSD."

08.47 Eurodeputatul PSD Răzvan Popa a declarat că orice tentativă de forțare a demisiei lui Dragnea de la șefia PSD este nocivă atât pentru formațiunea social-democrată, cât și pentru guvernare și că dezbaterile trebuie purtate în interiorul partidului, nu în spațiul public.

08.42 Ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, face, pe Facebook, un ”apel la rațiune și unitate” în PSD.  ”Biroul Permanent al PES activists Romania m-a mandatat să susțin în Comitetul Executiv Național valorile social democrate și menținerea guvernării. Acest lucru presupune unitatea partidului”, spune Negrescu.

-----------
Liderii PSD se întâlnesc vineri de la ora 12,30, la Parlament, în ședința Comitetului Executiv convocată de Liviu Dragnea după apariția scrisorii asumate de vicepremierul Paul Stănescu, primarul Capitalei, Gabriela Firea, și vicepreședintele Adrian Țuțuianu, în care i se cere demisia și este făcut responsabil de prăbușirea PSD în sondaje. Cei trei, cărora ulterior li s-au alăturat public și alți lideri de forță ai partidului, inclusiv secretarul general Marian Neacșu, susțin că „situația juridică vulnerabilă a liderului PSD, Liviu Nicolae Dragnea, a devenit vulnerabilitatea majoră a partidului”, iar planurile sale privind ordonanțele privind amnistia și grațierea vor duce, cel mai probabil, la pierderea guvernării. De asemenea, susțin ei, sub Liviu Dragnea, PSD se află în război permanent cu o parte importantă a societății, partidul este condus discreționar, iar actuala criză riscă să izoleze România pe plan internațional. 

Contestatarii lui Liviu Dragnea au nevoie de 35 de voturi pentru a înclina balanța în CEx, însă până aseară nu aveau decât susținerea a 22 de organizații. Tabăra pro-Dragnea se baza pe 23 de organizații. 5 filiale nu luaseră o decizie. Numeric, șeful PSD și-ar putea asigura voturile din partea celorlalți membri ai CEx care însă nu au influență în partid. De altfel, aceasta este și marea problemă a lui Liviu Dragnea care, chiar dacă ar obține o victorie astăzi, ar avea mari probleme ulterior. Numărul mare de parlamentari pe care îl au organizațiile care îl contestă i-ar putea bloca orice proiect în parlament, ar putea conta la o moțiune de cenzură și chiar ar putea forța înlocuirea sa din funcția de președinte al Camerei Deputaților. 

CITEȘTE ȘI: Harta taberelor din PSD, înaintea Comitetului Executiv

CITEȘTE ȘI: Scrisoarea contestatarilor din PSD: Se cere „demisia imediată” a lui Dragnea și asigurarea interimatului de către Dăncilă 

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea îi acuză pe cei care îi cer demisia că fac jocul lui Iohannis și al serviciilor 

Cum s-au împărțit organizațiile

Contestatarii lui Dragnea 

1.Paul Stănescu (Olt)

2.Gabriela Firea (București/Ilfov)

3.Adrian Țuțuianu (Dâmbovița)

4. Marian Neacșu (Ialomița)

5. Ion Mocioalcă (Caraș-Severin)

6. Șerban Valeca (Argeș)

7.Nicolae Bădălău (Giurgiu)

8. Claudiu Manda (Dolj)

9. Aladin Georgescu (Mehedinți)

10. Ion Rotaru (Brăila)

11.Dumitru Buzatu (Vaslui)

12.Marcel Ciolacu (Buzău)

13. Horia Teodorescu (Tulcea)

14. Călin Dobra (Timiș)

15. Horia Nasra (Cluj)

16. Dan Tudorache (sector 1)

17. Rodica Nassar (sector 2)

18. Robert Negoiță (sector 3)

19. Daniel Băluță (sector 4)

20. Marian Oprișan (Vrancea)

21. Gabi Petre (organizația de tineret-TSD) 

Susținătorii lui Dragnea: 

1. Radu Moldovan (Bistrița)

2. Maricel Popa (Iași) 

3. Ionel Arsene (Neamț) 

4. Doina Fedorovici (Botoșani) 

5. Dragoș Benea (Bacău)

6. Ioan Stan (Suceava) 

7. Constantin Rădulescu (Vâlcea)

8. Marius Dunca (Brașov)

9. Aurelia Fedorca (Satu Mare)

10. Dan Nica (Galați)

11. Bogdan Trif (Sibiu) 

12. Ioan Dârzu (Alba)

13. Mihai Fifor (Arad)

14. Adrian Gâdea (Teleorman)

15. Ioan Mang (Bihor)

16. Vasile Gliga (Mureș)

17. Laurențiu Nistor (Hunedoara)

18. Daniel Florea (sector 5 București)

19. Gabriel Mutu (sector 6 București) 

20. Rovana Plumb (Organizația de Femei a PSD ) 

21. Ioan Popa (OSPD)

22. Tiberiu Marc (Sălaj) 

23. Felix Stroe (Constanța)

Organizațiile indecise: 

1. Gabriel Zetea (Maramureș)

2. Ciprian Pandea (Călărași) 

3.Florin Cârciumaru (Gorj)

4. Horia Grama (Covasna)

5. Mircea Dușa (Harghita)






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.















.*.


36167 vizualizari

 • +18 (24 voturi)    
  ole, ole, ole draq_nea e istorie (Vineri, 21 septembrie 2018, 8:43)

  rov [utilizator]

  ...dar din istoria pezede se vede ca urmatorul e mereu mai prost si mai rau...
  Deci am scapat de draq_ul si a venit taq_su !
  • -37 (43 voturi)    
   ole, ole! (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:36)

   Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui rov

   Dragnea vă va da „acel cuvant care face ca un popor sa ajunga, in lumea deconcertanta de contorsionisti a politicului, la diferenta fundamentala dintre bine si rau”.
   • +11 (19 voturi)    
    Nu are nimeni loc (Vineri, 21 septembrie 2018, 13:20)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    de voi!
    Stim ca va plac cercurile de la Audi Suedia!
    Ia si mai de pe aproape!
    • +12 (14 voturi)    
     Daca Dragnea castiga azi conducerea PSD, (Vineri, 21 septembrie 2018, 14:39)

     pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

     Daca Dragnea castiga azi conducerea PSD, va fi indreptatiti sa comita orice abuz de putere, la orice nivel!

     Daca Dragnea castiga azi conducerea, doar strada mai poate opune opozitie politicilor personale folosind PSD.

     Daca Dragnea castiga azi conducerea PSD, partidul va atinge minimum de sustinere populara, posibil... fara sanse de recuperare!
     • +6 (10 voturi)    
      Am Spus de Dimineata (Vineri, 21 septembrie 2018, 14:58)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

      Sa Ne Organizam Un Colind cu Placutza Suedeza la kiseleffzece...poate pricepe cineva...cexu mai ddureaza
   • +6 (8 voturi)    
    doar (Vineri, 21 septembrie 2018, 15:15)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    atât de inteligent îl crezi pe opaițul teleormănean?
  • +17 (21 voturi)    
   sa fim realisti (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:39)

   subcultura [utilizator] i-a raspuns lui rov

   disputa se poarta pe doua mari subiecte:

   1. Imparteala ciolanului, Dragnea acapareaza usor usor cam totul
   si
   2. Spionajul intern si folosirea DIPI ca unealta de supraveghere a membrilor.

   Deci, daca se mai reimparte ciolanul si o sacrifica pe C Dan, dragnea cam scapa si de data asta.

   Mai ramane problema cu candidatura la prezidentiale: Firea vs Tariceanu
   • +11 (11 voturi)    
    Dragnea imparte (Vineri, 21 septembrie 2018, 14:10)

    Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui subcultura

    doua paie la trei magari.
    Promisiuni ca vor primii posturilre unora care le ocupa azi imediat dupa sedinta daca il sprijina.
    Cei care le ocupa primesc promisiunea ca vor ramane pe post. Oricum posturile vor fi ocupate de cei din Teleorman. Dragnea va epura tot aparatul administrativ al guvernului si va instala sclavii de teleorman.dragnea se pregateste de o lunga domnie ca Ceausescu - 24 de ani. El si tovarasa lui de lupta pe care o va face academician doctor inginer in polimeri.
   • +12 (14 voturi)    
    Mie imi vine sa rad de Tudorel Toader: (Vineri, 21 septembrie 2018, 14:21)

    bancher [utilizator] i-a raspuns lui subcultura

    a dat-o jos pe Kovesi, a introdus in parlament legile justitiei, a denuntat protocoalele SRI-DNA, a pus un sef obedient la DNA....si cu toate astea tot Dragnea vrea sa il schimbe.
    De unde si morala povestii: ai grija ce palma pupi ca poate apoi ti-o iei dupa ceafa.
   • 0 (2 voturi)    
    Firea, varf de lance! (Sâmbătă, 22 septembrie 2018, 6:32)

    hotnewsfil [utilizator] i-a raspuns lui subcultura

    Declaratia primarului general G. Firea : Gabriela Firea: 'Nu voi renunța la a mă lupta pentru proiectele Capitalei'.
    Firea este tare-n gura, vorbele sunt armele ei folosite in diverse viclesuguri, nu faptele serioase.
    Bucurestenii nu au nevoie de luptele, ci de realizarea a ceea ce a promis in campania electorala. Nu a realizat nimic din ceea ce a promis. In schimb, cheltuieste banii pe organizarea de spectacole, pe afisul carora se face precizarea ca primaria generala le-a organizat, deci Gaby Firea, motiv suficient ca bucurestenii sa o mai aleaga inca un mandat.
    Madame Firea, tare-n dat cu fleanca, insista ca, la cerea ei lucida, sa fie date primariei generale, in administrare, centralele electrice din Bucuresti, care livreaza permenent energie electrica in sistemul national, a carei siguranta o conditioneaza, centrale care alimenteaza, iarna, cu caldura, consumatorii din Bucuresti racordati la sistem.
    Intelege oare coana Firuta ce importanta are sigurarea retelei nationale de energie electrica, intretinerea si repararea permanenta a acestor centrale electrice?
    Are ea specialisti competenti in primarie, care sa administreze acest extrem de complex colos? Este ea constienta de imensa raspundere pe care vrea sa o arunce in seama primariei?
    Inconstienta Firutei continua si cu cererea ca un alt extrem de complex colos sa fie dat pe capul angajatilor primariei, Metroul.
    Firea trebue sa faca tot ce a promis in campania electorala, fara diverse smecherii, prin care ar vrea sa dea vina pe guvern, pentru insuccesele ei pe toata linia.
  • +22 (24 voturi)    
   cine stie... (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:56)

   grongobar [utilizator] i-a raspuns lui rov

   ...poate ca nu scapam de el azi,in orice caz cu fiecare zi in care mai ramane la conducerea PSD,Dragnea pune umarul la distrugerea acestui grup infractional organizat.O organizatie mafiota nu moare nici prin anihilare de catre justitie,nici prin lupte cu alti mafioti,dar poate muri din prostie.Ori prostie e la mamentul asta in PSD cu carul.
  • +15 (17 voturi)    
   m-ar mira (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:56)

   alex34 [utilizator] i-a raspuns lui rov

   sa dea Dragnea inapoi, ar insemna sfarsitul lui si inchisoarea il asteapta, o sa promita de toate la acoliti doar sa-l tina in functie pe motiv ca daca el scapa de inchisoare si distruge justitia complet, scapa cu totii. win - win , acum s-au ofticat nitel ca dragnea cam tine tot ciolanul pt el, si o sa-i calmeze cu niste firmituri si promisiuni ca le da si lor o marire de ciolan
  • +14 (14 voturi)    
   rafuieli pe plata noastra (Vineri, 21 septembrie 2018, 13:28)

   Captain Obvious [utilizator] i-a raspuns lui rov

   cine plateste energia electirica in parlament pentru laturile astea ?
 • +24 (30 voturi)    
  Dizolvarea P$D (Vineri, 21 septembrie 2018, 8:48)

  un domn [utilizator]

  Poporul sa ceara la cexu P$D
  Haideti la Kiseleff zece sa le Uram Placutza Suedeza!
  Ora 12.30 !
  • +14 (22 voturi)    
   Indiferent ce se intampla azi (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:05)

   Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   este castigat un curent civic anti PSD, solid, cu activisti voluntari care au fost provocati din indiferenta de politica PSD. Curentul civic anti PSD va produce efecte la alegerile 2019 pentru ca opozitia civica la PSD nu poate fi cumparata cu pensii si salarii. Opozitia la PSD este pur civica si a fost declansata de obraznicia si tupeul de borfas a lui Dragnea care s-a intitulat Conducatoriul Romaniei si conduce prin interpusi marionete jalnice oameni fara morala.Opozita la PSD va creste zi de zi si deteriorarea climatului economic si social va contribuii la radicalizarea miscarii anti PSD.Chiar daca Dragnea scapa azi PSD nu scapa si pentru prima data dupa 1989 PCR mascat in PSD se confrunta cu o opozitie civica reala. Timpul a trecut peste activul PCR si peste populatia indoctrinata PCR.Noile generatii care nu au cunoscut PCR au vazut fata hada a PSD si au inteles ca istoria dictaturii unui grup politic sustinut ocult de fortele de represiune se poate repeta in Romania.
   • -3 (3 voturi)    
    Ok, dar (Vineri, 21 septembrie 2018, 16:05)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui Frank777

    e cumparata familia societatii civice.
 • +21 (25 voturi)    
  Panica printre slugile PSD (Vineri, 21 septembrie 2018, 8:57)

  emil bobu [utilizator]

  Isi vor pierde posturile la stat unde storc milioane din banii nostri degeaba? Sau vor ramane inscaunati pe viata?

  Aflati in episodul urmator din "Declinul Latrinei Europei - povestea sfarsitului Romaniei".
  • +11 (11 voturi)    
   Comment sters de user (Vineri, 21 septembrie 2018, 13:17)

   complet_retard [anonim] i-a raspuns lui emil bobu

 • +20 (22 voturi)    
  Uniti ca oile in jurul lui Dragnea (Vineri, 21 septembrie 2018, 8:58)

  constan [utilizator]

  Tineti-va strans ca altfel veac n-om scapa de voi.
 • +16 (20 voturi)    
  Stiti bancul cu dragnea? (Vineri, 21 septembrie 2018, 9:17)

  , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

  Drag ne-a fost sa scapam de el!
  Make a photo?
  (Cu statul paralel cu care, cica, se lupta... marlanul!)
  Rau (prost) e sa fii pesedist!
 • +11 (15 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 21 septembrie 2018, 9:24)

  [anonim]

 • +15 (19 voturi)    
  "I want my kisses back"-varianta psd (Vineri, 21 septembrie 2018, 9:31)

  Altiro [utilizator]

  O parte din pupinc.uristii de pana acum ai lui Dragnea isi vor, dezamagiti, pupacelile indarat..
  • -6 (18 voturi)    
   Nu Mi ai raspuns la Intrebare (Vineri, 21 septembrie 2018, 9:55)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

   Holinesdeniel este Mandru ca ii ortodox grec sau roman? Victimele Inundatiilor 2018 asteapta milostenia borului?
   Intzeleg ca tu fiind taliban bor, dar anti P$D ?...nitzel paradox...dar cand imi raspunzi?
   https://doxologia.ro/patriarhia-romana-donat-300000-de-euro-pentru-victimele-incendiilor-din-grecia
   • +3 (19 voturi)    
    iti raspund eu (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:21)

    Cantacuzino [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    Biserica Ortodoxa Romana a colectat bani de la credinciosi special pentru a-i ajuta pe fratii nostri greci. La finalul liturghiei de duminica, fiecare a contribuit cu cat a dorit, daca a dorit. Banii stransi au fost numarati la final in fata credinciosilor si facut proces verbal cu semnatura consiliului parohial. Astfel BOR doar a facilitat ca banii donati sa ajunga la greci, donatiile venind de la enoriasi.
    Si eu personal am donat, asa ca nu vad care e problema. Sau te ingrijoreaza ca banii nu au fost folositi pentru constructia unui spital?
    • +11 (15 voturi)    
     Citeste cu Atentie (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:45)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui Cantacuzino

     Cu Sinistratii Inundatiilor din 2018, adica anu asta...cum ramane? Ne este mai aproape Camasa sau Maieul? Cand va Inceta Holinesdeniel sa se comporte ca Liviu Nicolae Dragnea?
     Dupa ce citesti cu atentie, un raspuns la Obiect (cum se spune) e bine venit!
    • +4 (16 voturi)    
     haha (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:50)

     jeanvaljeanro [utilizator] i-a raspuns lui Cantacuzino

     fratii tai greci, grecii nu sunt fratii mei, nene! nu extrapola! donatii de la enoriasi de 300k euro? tu vezi ce scrii? repet, 300k euro de la enoriasi??? ori esti p...t ori esti p...t, acum alege tu varianta optima :)))
     • -1 (19 voturi)    
      nu ma mira (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:11)

      Cantacuzino [utilizator] i-a raspuns lui jeanvaljeanro

      Eram convins ca botii de serviciu vor continua cu dezinformarea. 300 k euro inseamna o donatie de 18 euro de la fiecare biserica ortodoxa din tara asta.
      Banii mei personali ii donez cui vreau eu, poti face si tu la fel pentru orice cauza consideri necesar.
      Asa ca dezbina si cucereste nu functioneaza aici, stii tu la ce ma refer.
      Referitor la stilul tau de scris, probabil ca asta e nivelul publicului tinta pentru care esti platit, altfel refuz sa cred ca scoala din Romania a ajuns la un nivel atat de scazut.
      • 0 (14 voturi)    
       Incearca Sa Raspunzi Politicosc (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:25)

       un domn [utilizator] i-a raspuns lui Cantacuzino

       La ceea ce te am intrebat! Enoriasii Romani sunt mai Fratzi cu enoriasii greci? Suferinta Sinistratilor Inundatiilor 2018 Nu Avea Prioritate fata de greci? Ar merita sa ti se retraga cetatenia romana, ca sa o poti lua pe cea greaca!
       Medieval in rationament esti! Exact in linia lui Holinesdeniel!
      • +1 (13 voturi)    
       tovarase (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:54)

       jeanvaljeanro [utilizator] i-a raspuns lui Cantacuzino

       stim cum functioneaza asta cu enoriasii si banii. sunt unii care doneaza sa se vada acolo pe perete, altii, majoritatea, de la care popa nu scoate nimic decat taxa botez, nunta sau inmormantare. nu ma poti convinge matematic ca s-au donat la slujba 300k euro pentru grecotei nici daca te mai nasti odata. nu iese socoteala.
      • +2 (8 voturi)    
       Ai 70000 de copii orfani in tara (Vineri, 21 septembrie 2018, 16:37)

       Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui Cantacuzino

       si o rata a saraciei comparabila cu unele tari africane si tu dai la straini??? Straini care oricum primeau de la UE si care oricum au furat la greu de la UE!!!
    • +6 (12 voturi)    
     destul! (Vineri, 21 septembrie 2018, 12:08)

     razeshu [utilizator] i-a raspuns lui Cantacuzino

     Romanii au cotizat destul pentru bisericile grecesti sute de ani. Pana la Cuza acolo curgeau banii nostri. Poate mai multi decat la Poarta. Biserica greaca e foarte bogata, nu are nevoie de banii astia. Dar asa s unii snobi, se cred importanti cand dau banii strainilor in timp ce ai lor mor de foame in tara :(
    • +6 (12 voturi)    
     am cotizat destul (Vineri, 21 septembrie 2018, 12:40)

     razeshu [utilizator] i-a raspuns lui Cantacuzino

     Sute de ani s-au dus banii romanilor la bisericile grecesti, uneori mai mult decat la Poarta. Pana a pus Cuza piciorul in prag. Si astazi, dupa 150 de ani mai sunt unii snobi care in loc sa si ajute fratii de acasa doneaza la imbuibatii de popi greci, membrii celei mai bogate institutii din Grecia.
 • +19 (21 voturi)    
  .... (Vineri, 21 septembrie 2018, 9:46)

  tirolez [utilizator]

  Lasati-ne sa furam in liniste. A mai zis si Iliescu asta.
 • +12 (14 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:03)

  [anonim]

 • +18 (20 voturi)    
  perfect (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:46)

  jeanvaljeanro [utilizator]

  nu-l dati jos pe livache, vrem p$d-ul la sub 30% si asta o putem obtine doar cu Livache! nu va atingeti de Livache, va rugam!!!!!!
  • +12 (12 voturi)    
   Pesta Porcina P$D are in prezent MAX 15% (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:55)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui jeanvaljeanro

   Cam tot atat cat au “fratzii” lor din U$Lam, numitzii penele
  • +4 (6 voturi)    
   Eu vreau PSD la sub 5%, (Vineri, 21 septembrie 2018, 14:27)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui jeanvaljeanro

   sa lase locurile libere in Parlament pentru USR si Romania Impreuna.
   • +3 (3 voturi)    
    inclusiv oenele ar fi bine (Vineri, 21 septembrie 2018, 14:44)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

    ajunge cat au facut blat cu P$D sub forma U$Lamului !
 • +12 (14 voturi)    
  "indecisii" din harghita si covasna (Vineri, 21 septembrie 2018, 10:55)

  revo [utilizator]

  ca intotdeauna, indiferent de etnie, curvele negociaza pretul si plata, in avans. Vom vedea in zilele urmatoare.

  Gorjul o sa mearga cu Ponta.
 • +14 (16 voturi)    
  minutul si scorul (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:04)

  tahomir [utilizator]

  Indica faptul ca Dragnea a recuperat handicapul (deh, ce altceva sa recuperezi de la PSD) si a trecut la conducerea partidei de furat ce mai e de furat.
  Echipa lui Firea e in degringolada si unii se vor intoarce de la activitatea de jucator la nivel inalt la cea de tractorist de pilda, ca sa dau un exemplu oarecare, orice asemanare cu realitatea din Dolj e pur intamplatoare.
  Avand in vedere ca un PSDist bun e fie decedat , fie arestat , fie eliminat din viata publica, sa ne bucuram ca astazi vom avea parte de o recolta serioasa de dintr-acestia, indiferent din ce parte or fi.
 • -13 (21 voturi)    
  Credo (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:04)

  Maia1 [utilizator]

  Si eu cred ca orice tentativă de forțare a demisiei lui Dragnea de la șefia PSD este nocivă atât pentru formațiunea social-democrată, cât și pentru guvernare și că dezbaterile trebuie purtate în interiorul partidului, nu în spațiul public.
 • +13 (17 voturi)    
  Eu nu inteleg! (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:14)

  sim18 [utilizator]

  Dracnea face, ameninta, promite, mituieste.... chiar nu se sesizeaza nimeni? Procuratura... e un abuz clar de functie....iar cei care accepta mituirea sunt la fel de vinovati! Pai ce facem? Vindem tara, o folosim dupa bunul plac? Procuratura.... media sa fac presiuni pe aceasta tema...
  • -9 (15 voturi)    
   Mi se pare normal (Vineri, 21 septembrie 2018, 13:23)

   Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui sim18

   Mi se pare normal sa apara si fanii Noii Securitati si sa ceara implicarea binomului ... nici o surpriza.

   Banuiesc ca toti sustinatorii lui Dragnea ar trebui arestati. Dl Lazarica de la Parchet, se aude?
   • +11 (13 voturi)    
    Care binom? (Vineri, 21 septembrie 2018, 14:38)

    Alius [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

    Acela caruia dracnea le cara sticlele de vin?

    Si gresit: nu toti sustinatorii lui dracnea trebuie arestati, ci toti borfasii aia care s-au adunat acum, capii mafiilor judetene.
    • -8 (8 voturi)    
     exact ala... (Vineri, 21 septembrie 2018, 14:59)

     Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Alius

     Exact ala, desi taica Lazar si nen'tu Helvig nu erau pe atunci inca pe felie ...
     Asta e, daca Dragnea nu a continuat sa taie porcii pentru binom ... a crezut ca daca a castigat alegerile e cel mai tare din parcare.
     • +8 (8 voturi)    
      alambicata mintiuca porti pe umeri (Vineri, 21 septembrie 2018, 16:41)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      iar mesteci fara sa analizezi continutul difuzat de haznauatrei
     • +6 (6 voturi)    
      Mai citeste o data ce ai scris (Vineri, 21 septembrie 2018, 16:54)

      midufi [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      si corecteaza.
      Poate, poate o sa aiba vreun sens.
      Lasa copiuta deoparte, incearca sa scrii ceva logic, mai draga.

      Jos ciuma rosie:psd-alde-udmr !
     • +6 (6 voturi)    
      Asta e.. (Vineri, 21 septembrie 2018, 16:56)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      . s-a crezut sef peste tot, la fel ca pe tarlaua lui din Teleorman. Si-a uitat locul, a crezut ca daca taie porcii, o sa faca si el parte din statul paralel pe care-l tot pupa in fund si ca-si va rezolva dosarele.

      De fapt, a crezut ca-l va inlocui pe tonta.. Stii tu, tonta ala pe care-l aparai pe-aici cu pietpul gol si cu caramizile langa tine (sa te bati cu ele pe piept).

      Apropo, ce mai face tonta ala al tau? Nu-i asa ca este cel mai bun?
     • +5 (5 voturi)    
      Necromantul e decat un porcar (Vineri, 21 septembrie 2018, 17:08)

      Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      in drum spre Parnaie. Si, FYI, Dracna ii stergea la fund pe cei din "binom"....asta ti-e Stapanul.
  • +3 (7 voturi)    
   Justitia e a lui Dragnea acum (Vineri, 21 septembrie 2018, 14:29)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui sim18

   fiindca 11 milioane de oameni n-au votat impotriva mafiei PSD in 2016.

   Sper ca a meritat ziua aia libera, acum ca tara nu mai are viitor.
 • +10 (12 voturi)    
  Frank Underwood (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:20)

  sorvasile [utilizator]

  Cred ca scenaristii din House or Cards ii vor face o vizita in curand pentru urmatoarele sezoane. Sper ca Dragnea sa respecte si el anumite intamplari din serialul amintit ;)
 • +8 (14 voturi)    
  Ipocrizia umana...in toata splendoarea ei (Vineri, 21 septembrie 2018, 11:49)

  morometu [utilizator]

  GIO se paruieste pentru acapararea statului. Cetatenii, bietii votanti pot sa moara de foame pentru ca ''alesii'' au in vedere doar interesele lor meschine! Vai de aceasta tara praduita de sacali!
 • +9 (9 voturi)    
  Nu va mai amagiti (Vineri, 21 septembrie 2018, 12:04)

  EQUANT [utilizator]

  Or sa-si primeasca toti ciosvarta de la dragnea si in timpul CEX or sa-l aplaude, cu lacrimi la ochi.
  • +2 (2 voturi)    
   pana si psdeii s-au prins (Vineri, 21 septembrie 2018, 18:55)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui EQUANT

   Ca Dragnea nu mai are ce le da. Aici e problema lui.
   • 0 (0 voturi)    
    nu vor decat 2 lucruri si le poate da (Vineri, 21 septembrie 2018, 21:11)

    revo [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    - ordonanta pentru amnistie si gratiere,
    - adoptarea legilor antijustitie.

    Dragnea are datoria sa o forteze pe pavianca sa semneze ordonatele si sa tina scurt, in mana, adoptarea legilor.

    Dupa aia, se vor descotorosi de el si vor pleca de la guvernare, lasand in urma o tara rasa din temelii, un dezastru mai mare decat ciuma neagra.

    Ma gandesc ca "disidentul" Stanescu batea din pinteni cu legile justitiei pentru ca el e in miezul problemelor la Guvern. Dancila e redusa mintal, nu stie nimic, doarme linistita, dar Stanescu e constient ca nu mai pot rezista mult timp la guvernare, nu au de unde sa dea tot ce promit, bugetul e pe butuci, mai e si pesta porcina care ii nenoroceste tocmai pe votantii lor - taranii saraci pe care ii duc primarul si popa, cu japca, la votare.
    Si mai vine si presedentia Consiliului European - or ei sunt pe dinafara, ii doare in cur de Europa, si stiu bine ca nici nu sunt in stare sa faca fata, nici nu sunt acceptati de partenerii europeni.
 • +12 (14 voturi)    
  Dictatura politica si mediatica (Vineri, 21 septembrie 2018, 12:06)

  bal71 [utilizator]

  1)Dictatura politica si mediatica sunt cele mai primitive si antidemocratice organizari statale posibile.
  Ele permit sefilor politici si media sa detina o putere enorma, sa poata jefui punga tarii , fara probleme(caci justitia devine obedienta lor).
  Spre starea descrisa mai sus, pe buza prapastiei, suntem acum si aici in Romania.
  2)Capii relelor in acest caz sunt:
  a)dragnea dictatorul viclean, furacios, mincinos si primitiv in cardasie cu slugile obediente+colaboratorii.
  b)trustul masmedia a vechiului securistfuraciosvoiculescian care 24 din 24h arunca toxinemediatice intru prostirea cetatenilor si salvarea penalilor.
  3)Aceste gunoaie umane, cumea ticalosilor mincinosijefuitori, sunt putini si lasi, imorali, sunt frana democratiei , produc un rau imens cetatenilor cinstiti.
  4) Pentru a trai cinstit, pentru a pastra si dezvolta tara liber, democratic, cu randament mare intru bunastarea tuturor, in randul Comunitatii Europene, noi ce suntem multi trebuie sa inlaturam urgent cele 2 boli toxice dragnea(inlaturarea rapida) si latrina3(pt fiecare minciuna toxica sa plateasca pana la/si penal).
  Ca ce chestie sa fim condusi de penali? Ca ce chestie latrina3 sa ne impuie capul cu minciuni toxice?
 • +13 (15 voturi)    
  Lupii in haita (Vineri, 21 septembrie 2018, 12:33)

  voinicu [utilizator]

  Santajul e singurul mod in care acesti indivizi pot rezolva ceva. Santajatori, santajati , santajabili - s-au adunat sa puna averea taii la cale. Pe niciunul dintre ei nu-l intereseaza ce fac amaritii, ci doar cum sa devina el mai bogat.
  Se vor minca intre ei precum lupii in haita si la final invingatorii vor trebui sa devina si mai avuti decit au fost inaintea razmeritei.
  Singurii care vor pierde sunt "decit" ( cum ar zice majoritatea ministrior acestui guvern) fraierii care platesc impozite.
 • +14 (16 voturi)    
  Tudorel Toader... (Vineri, 21 septembrie 2018, 12:33)

  Atoatestiutorul [utilizator]

  Orice s-ar inatampla cea mai mare bucurie va fi inlaturarea lui TT din MJ. Nu pentru ca altul va fi mai vrednic dar sa fie aruncat ca o masea stricata marele "specialist"...si sa vada ce inseamna incardaseala cu politruci mizerabili asa cum a devenit si el. Esti ffolositor? Te tinem...Nu esti suficient? Afara NIMICULE.
  Acelasi lucru se aplica si crainicei firea...propagandista anti-basista care arunca zoaie si minciuni toata ziua. Acum se plange ea ca se arunca cu zoaie si minciuni impotriva ei. O karma mai buna nici ca se poate.
  La fel si cu ponta cel "improscat", "diabolizat"...ajung si ei sa vada ce insemana minciuna ridicata la rang de propaganda...
 • +13 (15 voturi)    
  ce teatru ieftin! (Vineri, 21 septembrie 2018, 12:44)

  muvis [utilizator]

  va cunoastem, interlopilor. Nu ne pacaliti
 • +14 (16 voturi)    
  ! (Vineri, 21 septembrie 2018, 12:51)

  nlln [utilizator]

  D-na Firea....mai ieri, allataieri, plina de entuziasm, vesela, optimista, zglobie, strigati multimii, de pe podiumul mitigului PSD .

  Cum va asigurati atunci ca nu au fost adusi prin constrangeri....
  Acum ...raspundeti sincer..au fost sau nu obligati sa vina?
  Noi credem in continuare ca da.

  Ca va suspenda din PSD nu plange nimeni.M-as bucura incet , incet PSD-ul sa isi suspende toti membrii.
  Bucurestiul arata oricum ca un oras din tarile subdezvoltate.
  Sper sa apucati macar sa reparati trotuarul din fata Teatrului National.

  Ca Toader pleaca ..nici atat.
  Oricum pleaca prea tarziu... ce a fost de stricat a stricat.
  Si-a adus ,rusinoasa contributie, la demolarea democratiei.
 • +13 (15 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 21 septembrie 2018, 13:25)

  [anonim]

 • +6 (6 voturi)    
  schimbare de directie (Vineri, 21 septembrie 2018, 16:26)

  ber [utilizator]

  S-au adunat pentru jos,jos, jos dar au discutat si votat unitate, unitate, unitate! Halal!
 • +5 (5 voturi)    
  up our asses (Vineri, 21 septembrie 2018, 16:39)

  Captain Obvious [utilizator]

  16:30 Paul Stănescu ar fi spus în ședință că aministia și grațierea ar fi trebuit date până acum. În replică Dăncilă ar fi spus că "asta nu este treaba Guvernului și ca Parlamentul ar trebui să-și asume o lege în acest sens", susțin sursele Hotnews.ro.
  • +7 (7 voturi)    
   Exact ! (Vineri, 21 septembrie 2018, 16:56)

   midufi [utilizator] i-a raspuns lui Captain Obvious

   Caraie escrocii si lichelele unii la altii !

   Jos ciuma rosie: psd-alde-udmr !
 • +14 (14 voturi)    
  hahaha (Vineri, 21 septembrie 2018, 17:38)

  nash pandelica [utilizator]

  toata tevatura a fost pt. reimpartirea ciolanului.
  azi, s'au adunat nemultumitii si si'au spus pasul.
  sefu', conf. traditiei, a luat nota si propune sa se intalneasca din nou peste o saptamana.
  timp in care va putea negocia cu fiecare grup sau persoane nemultumita.
  peste o saptamana, mai mult sau mai putin multumiti, asa zisii razvratiti vor apela la concordie, la unitatea partidului, etc. pupat peatza 'ndependentii si probabil o remaniere, caci veorica a spus ca nu demisioneaza nici in ruptu' capului.
  deci, o remaniere, nemultumiti vor primi cate ceva.
  firutza, primaritza care este, va primi centura, ca se pricepe.
  jumatate dintre ministri vor pleca, vor veni altii, se vor mai infiinta vreo doua trei, programul de guvernare ( adica legile justitiei si aministia) va merge mai departe, va fi indeplinit.
  program de guvernare, in gura tutulor pesedistilor graitori, inseamna numai pensii si salarii. care se vor tot mari.
  deci, ce mai tura vura, mergem inainte, spre noi culmi de prosperitate si progres.
  s'auzim de bine !
  • +2 (2 voturi)    
   Nasule (Vineri, 21 septembrie 2018, 21:22)

   Jean05 [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   Cata dreptate ai, din pacate. Le-ai zis de parca ai fi fost in mintea marelui conducator :))
 • +4 (6 voturi)    
  crapa Dragnea ? inca nu. (Vineri, 21 septembrie 2018, 20:10)

  xyz2033 [utilizator]

  gloante interne - stiti.
  gloante externe - cei care au semnat initiativa fara penali

  castigatoarea va fi Firea, care poate sa candideze pt orice.
 • +5 (5 voturi)    
  na dracie ... (Vineri, 21 septembrie 2018, 20:39)

  maryus999 [utilizator]

  acum o sa fuga rebelii in madagascar ?
 • +3 (3 voturi)    
  porcul se va sacrifica de Craciun (Vineri, 21 septembrie 2018, 20:56)

  revo [utilizator]

  Craciunul va fi cand vor fi adoptate legile antijustitie si date ordonantele de amnistie si gratiere. Adica pana pe 8 octombrie.

  Porcul isi va fi facut datoria, porcul va putea sa moara.

  Porcul va fi sacrificat in sedinta cepex si transat la congresul care va urma. Au nevoie de prostovanul de Dragnea si de proastele lui ca de aer, ca sa-i puna apoi in carca tot ce va urma din partea UE si Comisiei de la Venetia.
 • +2 (2 voturi)    
  Fassss! (Vineri, 21 septembrie 2018, 20:59)

  mfilip91 [utilizator]

  Naaaa, a fasait!
 • +2 (2 voturi)    
  Haideti sa schimbam Romania! (Vineri, 21 septembrie 2018, 21:06)

  ww [utilizator]

  Sper sa iesim cu totii mai maturi din povestea asta trasa de par. Poate vom fi mai putin captivati in viitor de teatrul ieftin, de fumigenele si petardele sub care cabala interlopilor ascunde asaltul asupra justitiei, asupra suveranitatii si sigurantei nationale, asupra bunastarii si sanatatii, dar mai ales asupra sperantei noastre. Nu vedeti ca o banda de infractori bine consiliati (probabil contra a milioane de shekeli lunar) produce gogosi cate nu poate inghiti un popor intreg?
  Cea mai mare greseala ar fi sa le acordam in continuare atentie, in loc sa ne concentram pe interesele noastre ca romani. Haideti sa lucram la un proiect de tara si sa ne formulam asteptari clare pentru viitoarele alegeri parlamentare:
  - reforma constitutionala, marele blocaj in calea evolutiei Romaniei ramane Constitutia lui Iliescu. Sper ca ne-am lamurit cu totii acum ca Romania poate fi aruncata ca o frunza in vant in primul rand datorita modului lejer in care poate fi interpretata aceasta Constitutii;
  - reformarea si reducerea drastica a aparatului de stat;
  - reformarea din temelii a justitiei;
  - relansarea si intarirea luptei anticoruptie (nu continuarea, dupa cum ne spun binevoitoarele ambasade);
  - reformarea clasei politice;
  - reformarea invatamantului, educatiei si cercetarii,
  - reformarea sistemului de sanatate;
  - investitii reale in infrastructura;
  Cine ridica manusa? Cine isi asuma un proiect de recladire a Romaniei din temelii?
 • +2 (2 voturi)    
  Revolta din psd , un mare fass (Vineri, 21 septembrie 2018, 21:17)

  kokos [utilizator]

  livache mafiotul i - a cumparat pe toti cu bani si functii si acum le rade in nas celor 10 ramasi , iar firea , stanescu , tutuianu s-au cumintit brusc si sunt multumiti ca au fost ascultati.Sictir!
 • +2 (2 voturi)    
  Slaba mobilizarea postacilor pesedini (Vineri, 21 septembrie 2018, 21:25)

  Parzivall [utilizator]

  Probleme tavarashi??? V-ati halpait si voi intre voi? Mazeta, tu mai ai coada sau ti-a papat-o xgrohu?
 • +3 (5 voturi)    
  E dovedit (Vineri, 21 septembrie 2018, 22:31)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  PSD e un grup de hoti si mafioti strâns unit in jurul CIOCOIULUI CONDAMNAT PENAL. Macar câțiva, daca mai au bun simt si nu au furat ca NESIMITITII ar trebui sa demisioneze din aceasta cloaca puturoasa
 • +3 (3 voturi)    
  Deci Hamstarul Stirb a infrant (Sâmbătă, 22 septembrie 2018, 1:29)

  Parzivall [utilizator]

  Un parnau repetent a juganit pe pesedisti, rasu plansu. Asta e viitorul tarii, horror!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by