Cu o oră înainte de ședința decisivă din PSD, Marian Oprișan, îi critică deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificând demersul ca fiind „cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului”.

Marian OprisanFoto: Agerpres (editat)

„Miza nu este rămânerea sau plecarea lui Liviu Dragnea, miza o prezintă România, programul de guvernare, stabilitatea țării și faptul că o dată si o dată trebuie să ne ridicăm din genunchi și resursele să fie ale românilor. Normal este să vorbești în interiorul partidului. Știți că nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, când am avut ceva de zis, am zis în interiorul partidului și lucrurile au fost regularizate(sic!). Nu poți să vii peste noapte, când n-ai deschis gura în organismele statutate, și să scrii o scrisoare și să te adresezi cetățenilor cu probleme strict ale PSD. (...) Este cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului”, a spus Oprișan.

Întrebat dacă i s-a promis un post în Guvern, Oprișan a răspuns: „Nu voi accepta niciun fel de funcție. Dacă merit și pot să fac ceva la nivel guvernamental, o să le cer votul colegilor”.