Roxana Wring, consilier general al Municipiului Bucuresti, a fost aleasa presedinte al filialei USR Bucuresti, in cadrul alegerilor interne de duminica, informeaza partidul intr-un comunicat de presa.

HotNews.roFoto: Hotnews

Noii vicepresedinti ai filialei USR Bucuresti sunt Florin Cobzac, Andreea Vasilescu, Vlad Gheorghe si Marian Bumbar. Din noua echipa a Biroului municipal mai fac parte Mihai Danes, Cristi Ghica, Adrian Alexandru, Stefania Petre, Ana Maria Ciceala, Cristian Rosu, Marius Gheorghe si Andrei Bogdan. Pentru cele 12 locuri din Biroul Municipal au candidat 44 de membri USR.

Alaturi de Roxana Wring pentru postul de presedinte al filialei au candidat alti trei membri USR, respectiv Dumitru Dobrev, Marie-Louise Sebe si Alexandru Cristian Surcel. Roxana Wring a fost aleasa cu 59 de voturi din cele 97 valabil exprimate.

"PSD lasa in urma un dezastru de proportii: un oras a carui infrastructura este aproape de colaps, un buget secatuit de pomeni electorale si o administratie opaca, politizata, incompetenta. USR trebuie sa fie varful de lance al luptei anti-PSD, este de datoria noastra sa luptam pentru salvarea Bucurestiului. Suntem singurul partid care o poate face. Vom construi o organizatie puternica, creand coeziune interna si insistand pe reguli si proceduri clare, si vom elabora un program politic, USR Bucuresti 2020, credibil, cu obiective specifice, masurabile, accesibile, relevante si incadrate in timp", a declarat Wring, citata in comunicat.

In cadrul alegerilor interne de duminica au fost alesi si noii membri ai Comisiei de Arbitraj (Mihai Badea, George Olteanu, Mihnea Barbulescu, Serban Anghel, Mugurel Frumuselu) si Comisiei de Cenzori (Elena Radu, Bogdan Ghica, Adriana Milcov).