Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat luni, intrebat despre controlul ANAF in redactiile Rise Project si HotNews, ca nu il intreaba pe seful ANAF Bogdan Stan "nici unde a fost, nici unde o sa se duca, nici de ce a fost" pentru ca implicarea guvernului in activitatea institutiei reprezinta "inceputul sfarsitului", iar cei care se simt agresati sau nedreptatiti au parghii legale sa "riposteze".

Mihai TudoseFoto: Agerpres

"Nu il intreb nici unde a fost, nici unde o sa se duca, nici de ce a fost. Fiindca asta este inceputul sfarsitului implicarea politicului, guvernului in activitatea unui organism independent. Ma intereseaza rezultatele, iar cei care se simt stiu eu agresati sau nedreptatiti de actiuni au toate parghiile pentru a riposta", a raspuns Tudose, intrebat daca i-a explicat Bogdan Stan care a fost scopul si rezultatul controalelor facute in doua redactii.

Tudose a mai precizat ca Stan are "incepand de acum, fiecare zi" la dispozitie sa isi demonstreze eficienta, iar urmatoarea analiza pe cifre la ANAF va fi peste o luna.