Noul presedinte al Senatului Calin Popescu-Tariceanu, a raspuns acuzatiilor pe care i le-a adus Crin Antonescu, aratand ca presedintele PNL "nu a avut niciun fel de problema, niciun fel de jena, nu i s-a facut rau cand a fost promovat, sustinut, ales in toate functiile de cei din PSD".

Intrebat cum comenteaza afirmatiile presedintelui PNL, Tariceanu a aratat ca nu ii place sa faca polemica, precizand totusi ca “domnia sa nu a avut niciun fel de problema, niciun fel de jena, nu i s-a facut rau cand a fost promovat, sustinut, ales in toate functiile de cei din PSD”

"Inteleg ca si-a schimbat punctul de vere, in fine, e dreptul lui, o face des, nu e niciun fel de problema", a adaugat Tariceanu.

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni, referindu-se la acceptul fostului coleg de partid Calin Popescu-Tariceanu de a prelua sefia Senatului, ca "este probabil cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte al PNL". Antonescu a adaugat ca in istoria partidului, nu au fost lideri care sa fie intr-o situatie "atat de jenanta incat sa ajunga la mana si la usa PSD".

"Este probabil cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte a PNL. PNL a avut multi presedinti, unii dintre ei au murit in inchisorile comuniste, altii dintre ei, chiar daca au parasit partidul - vezi Stoica, Stolojan - parca totusi nu au fost in situatia atat de jenanta incat sa ajunga la mana si la usa PSD", a declarat presedintele PNL.

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales luni presedinte al Senatului. Fostul lider PNL, propunerea USD la sefia Senatului, a primit 93 de voturi pentru (si 60 impotriva), fata de cele 45 de voturi pentru obtinute de candidatul liberal Marius Obreja si cele 15 primite de propunerea PDL Dumitru Oprea.

Stirea se actualizeaza