Perspektivă

Rafila și Streinu Cercel șterg ciuma roșie la PSD

de Eugen Istodor     HotNews.ro
Luni, 19 octombrie 2020, 10:32 Actualitate | PERSPEKTIVA


Rafila si Streinu Cercel PSD
Foto: Hotnews
Rafila și Streinu Cercel sunt capete de listă parlamentară la PSD. Șoc și groază. Rafila și Streinu Cercel ne-au fost faruri în ceața COVID-ului. Mintea lor descâlcea, pentru noi, ce-i bine și ce e rău în frica epidemiologică. Au dreptul ei să candideze pentru PSD? Da. Au dreptul ei să-și folosească imaginea cum vor? Da.

Ori de aici trebuie pornit. Libertatea nu are doar un Dumnezeu, nu. Are câți dumnezei vrea ea, că de asta-i libertate. Libertate de opțiune, libertate de expresie, libertate în toate direcțiile. Deci, ei trebuie lăsați în apele lor. Acum le descoperim trecutul securist (Rafila), acum le scoatem pe nas licitațiile, modernizările, finanțările stranii (Streinu Cercel). Dar, atenție, ei așa au fost mereu. Fiecare dintre ei și-au plimbat trecutul și dosarele penale pe sub ochii noștri. Și prea puțini au sărit la gâtul lui Streinu Cercel și al lui Institut Balș și nimeni n-a sărit la Rafila. Opțiunea lor e liberă, trecutul lor este transparent abia acum.

Bun, și cu asta ce-am făcut? Mai nimic.
Avea sens să știm că Rafila avea un tată lucrător în aparatul de Securitate, să știm în plină pandemie? Clar, nu. Lăsați, domle, oamenii în pace să candideze!

Să privim însă în altă parte.
Prima oprire este nemuritoarea M--e PSD. Cum se împacă Rafila și Streinu Cercel cu acest episod de pe buza și din inima PSD-ului? Această m-i- a doborât un guvern PSD, nu? S-au șters Ciolacu și ai lui de acest episod de înțelepciune populară? N-au cum. Rafila și Streinu Cercel ignoră personal acest moment, iar Ciolacu speră ca locurile dăruite celor doi onorabili să șteargă m-- de pe buza PSD. Este un exercițiu de imagine, nu? Au toată libertatea Rafila și Streinu Cercel să șteargă m--- asta? Da. Normal. Logic. Atunci îndemnul este: la bureți, băieți!

Să privim apoi și mai bine. Streinu Cercel și Rafila sunt buni pe COVID într-un partid plin de covizi ca Buzatu, care nu prea crede în așa ceva. Buzatu nu-i singurul necredincios. Buzatu însă e model și îndemn pentru credincioșii în dacisme și teorii reptiliene. Pentru și cu acești reptilieni în frunte PSD a doborât pas cu pas toate măsurile sanitare COVID pe care le semnaseră/cu care erau de acord Rafila și Streinu Cercel. Cum care măsuri? Alea contestate la Curtea Constituțională. Unde spitalele erau socotite pușcării, unde infectații puteau să plece din spital când vroiau. Aceea măsură prin care PSD a dat drumul la covizi în lume. Avea dreptul PSD să ne infecteze? Oho, cum să nu. Avea discernământ PSD atunci? Oho, cum să nu. PSD a acționat împotriva bunului simț anticovid promovat de Rafila și Streinu Cercel? Cred că da. Ce-au zis Streinu și Rafila? Eh, politicieni... acum sunt politicieni.

Au toată libertatea Rafila și Streinu Cercel să fie duplicitari? Da. De ce nu? Cine-i împiedică? Pe de o parte au susținut internarea pentru a ține în frâu infectarea, pe de altă parte au TĂCUUT cum au putut și ei când PSD a făcut harcea parcea România, amestecând bolnavii cu sănătoșii. Au toată libertatea Rafila și Streinu Cercel să tacă când se amestecă bolnavii cu sănătoșii? Da. Aha, pot spune cei doi că a fost politică și ei nu se amestecă în politică. Acum au intrat, inocenți, în politică. În jocul reptilienilor.

Și-n sfârșit un ultim argument al libertății și inocenței celor două capete de listă PSD la parlamentare. Ani de zile au funcționat în sistem. Cunosc sistemul, puteau să-l reformeze din interior de ani de zile. Rafila a tot fost prin Comisia PSD de Sănătate și, decent, a tot avut poziții, așa a ajuns în fruntea OMS Ro. Streinu Cercel și-a construit propriul bastion al fericirii la Institutul Matei Balș. Cariere. Ce să le spui? Nimic. În ciuda sistemului și-au construit propriile jucării. Au ignorat în fapt Sistemul sau, mai bine zis, au profitat de inerția lui, incompetența lui. Care-i viitorul? Cei doi renumiți doctori doboară sistemul? Dece? Păi, le-a mers bine în Sistem. Reformează? Poate.

Ce vor face? Or să tacă, cred. Or să-și dea demisia. Cum au tăcut și-n cazurile zise mai sus. De acum vine Covid-ul valul 2. Or să tacă. Sau și-or da demisia dezamăgiți. Și cum sunt în PSD și în Parlament, în locul lor vorbesc alde Ciolacu și alde Buzatu. Reptilienii le vor înghiți limba.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16966 vizualizari

 • +37 (53 voturi)    
  Domnul Istodor, de data asta... (Luni, 19 octombrie 2020, 10:47)

  a [anonim]

  10 (Zece) !
  • +17 (19 voturi)    
   politica (Luni, 19 octombrie 2020, 13:59)

   lol [anonim] i-a raspuns lui a

   politica in Romania a fost intotdeauna adresata idiotilor sadea, celor 18 milioane de ei pentru ca cu totii au(am) savurat-o mai mult sau mai putin fara sa o schimbam.
   De ce idioti sadea? ...pentru ca singura abordare nemuritoare si invingatoare in a face politica, indiferent de partid sau orientare a fost: fa invers decat celalalt. Daca puterea zice ca e alba, opozitia spune ca e neagra, orice culoare ar avea, oricare ar fi adevarul, oricare ar fi pierderea sau beneficiul tarii sau chiar al propriului partid.
   Rezultatul? ...stagnare, saracie, iar de cand cu covid, moarte. Toate sunt acceptate in societatea noastra in numele dusmaniei politice.
   PSD-ul credeti ca a vrut el sa se puna de-a curmezisul pandemiei? In nici un caz! Pozitia lor actuala este clar antisociala, ceea ce e de neconceput pentru un partid de stanga(oarecum). Nu fac ce si-ar fi dorit sa faca. Ar fi vrut ei sa sustina masurile anti-covid, dar din pacate pentru PSD, liberalii s-au speriat primii de pandemie (intamplator pe buna dreptate) iar PSD-ul nu concepe sa sustina puterea cand nu e a lor nici macar pe o singura tema evidenta, nici macar in interesul tarii si nici macar in interesul propriului partid sau electorat. PNL-ul a luat pe nerasuflate populatia care crede si e speriata de covid, PSD-ul si ei pe nerasuflate i-au luat pe restul, cei care nu cred, cei care vor sa se inchine la moaste, sau pe cei care considera ca e crima mai mare sa opersti economia decat sa lasi sa moara cativa oameni majoritatea deja bolnavi grav. Cei din urma, paradoxal fiind evident electorat de dreapta care nu ar vota niciodata cu PSD.
   In acest moment atat PSD-ul cat si PNL-ul isi fac jocul politic vizavi de covid, ideologic, unul in hainele celuilalt, pentru ca asa a dat Dumnezeu si pentru ca de atat sunt si ei si noi care ii sustinem pe unii sau pa altii, in stare. Dezgustator? Da. Dar de vreme ce cu totii sustinem modul acesta de lucru, inseamna ca este ceea ce ne dorim.
  • +4 (6 voturi)    
   chiar (Luni, 19 octombrie 2020, 18:50)

   zgubilitix [utilizator] i-a raspuns lui a

   Jur ca asta gandeam pana sa ajung la comentarii si sa dau de al tau :))
 • +38 (44 voturi)    
  Porneste de la premise corecte autorul (Luni, 19 octombrie 2020, 10:50)

  Susufler0 [utilizator]

  si ajunge la concluzia gresita !
  Cel putin Rafila nu o sa taca dupa ce va vorbi in Parlament jurandu-se...va vorbi la un moment dat si pt a spune ca se retrage!
  Iar Cercel va vorbi mult la... DNA !

  PS. Si stiti, apoi, vorba autorului: Ca Rafila si Cercel sunt inmiiti (sau inmuiti ?!) pe lumea asta... Ceea ce conteaza este libertatea noastra, libertatea de a nu ne lasa prostiti de un PSD peticit si revopsit pe ici, pe colo !
  • +18 (22 voturi)    
   Rafila si cu Streinu-Cercel vor imunitate (Luni, 19 octombrie 2020, 12:46)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   pentru tot ce au comis in timpul pandemiei.

   Atat.
   • +13 (15 voturi)    
    spalare (Luni, 19 octombrie 2020, 13:54)

    mihai [anonim] i-a raspuns lui emil bobu

    Nu ei vor sa spele partidul M...PSD ,ei vor ca partidul sa spele dosarele virtuale ,prezente si viitoare prin imunitate parlamentara,prin rotatia la putere:pleaca ai nostri...vin ai nostrii.
    Oare caracteristica este individuala ,sau de grup ???
   • +5 (9 voturi)    
    Cercel, poate ! (Luni, 19 octombrie 2020, 14:56)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

    Rafila, nu are de ce sa-si doreasca imunitate, isi doreste sa ramana membrul Ro la OMS !
   • +2 (4 voturi)    
    Jigodii care fac jocul PSD. (Marţi, 20 octombrie 2020, 9:00)

    asavreau [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

    Rafila și Cercel se vor retrage după alegeri.Se repetă figura de la Consiliul General.PSD bagă pe liste câteva personalități care au obligații față de ei și după ce aceștia fac frumos atrăgând voturi,se retrag.Cu cont frumușel în bancă.Românii rămân iar fraieriți de PSD.
 • +14 (20 voturi)    
  bre nene (Luni, 19 octombrie 2020, 10:59)

  ..13 [utilizator]

  CU tot respectul dara nu Rafila si nici Cercelul nu fu farul meu pentru pandemie. Nici macar Nelutzul asistentul ajuns MS...

  Oandemia asta pana la vara urmatoare o sa se reduca mult dara astia vor sa ramana in Parliament si atunci stau si ma intreb- or merita astia in disperarea #ciumei rosii doua locuri acolo sa??? Aceasta este intrebarea care este drept ca nu ma framanta chiar asa de tare intr-cat nu intra in bazinul meu de preferinte ci o ridic doar asam ca chestie...
 • -28 (38 voturi)    
  ... (Luni, 19 octombrie 2020, 10:59)

  vitan.sandu [utilizator]

  Articol care confirma zicala potrivit careia "numai in copacul cu fructe, se da cu pietre"!
  • +12 (20 voturi)    
   Nu e chiar asa zicala. (Luni, 19 octombrie 2020, 11:47)

   d2d [utilizator] i-a raspuns lui vitan.sandu

   Corect este *doar in copacul cu poame se arunca cu pietre*.Si cei doi sunt niste poame,poame bune.
   • 0 (2 voturi)    
    De fapt e vorba... (Marţi, 20 octombrie 2020, 2:53)

    FlorinG [utilizator] i-a raspuns lui d2d

    ... de pomul fara rod in care nu da nimeni cu pietre...
  • +3 (5 voturi)    
   „Coronavirusul este de 10 ori mai slab decât gripa (Luni, 19 octombrie 2020, 20:45)

   Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui vitan.sandu

   Dixit Streinul cu Cercel,mare bastan penal.
 • +14 (20 voturi)    
  da. o sterg (Luni, 19 octombrie 2020, 11:13)

  msd [utilizator]

  Bine zici. Pe post de Zewa pentru shmecherii din PSD. Pesemne ca de la atata lupta dreapta cu virusul n-au miros si nu simt gustul.
  • +4 (10 voturi)    
   zewa (Luni, 19 octombrie 2020, 14:02)

   ciclop [anonim] i-a raspuns lui msd

   cei doi noi dar vechi psd-ei vor fi pe post de "mana dreapta " a psd-ului, stiti la ce se foloseste "mana dreapta " in raport cu hartia igienica , dar zewa este prea scumpa pentru ei cautati ceva mai ieftin de 5 bucati la cei "doi lei " .
   rafila a avut "" scoala buna "" in familie , s-a ascuns cat s-a ascuns dar adevarul esteca untdelemnul , odata si odata iese la suprafata !! iar cercel ce va face va lasa mostenire ficei sale spitalul , !!!
 • +16 (24 voturi)    
  Bugetari sefi (Luni, 19 octombrie 2020, 11:20)

  cicci [utilizator]

  Ca sa ajungi bugetar sef, cum sunt domnii astia doi, trebuie sa ai niste "calitati". Una dintre aceste calitati ar fi sa sti sa profiti de orice portita ti se deschide, pentru a te catara cat mai sus. Ceea ce fac si acum...
  • +4 (6 voturi)    
   Catararea a avut loc (Luni, 19 octombrie 2020, 22:08)

   Zache58 [utilizator] i-a raspuns lui cicci

   Acum vedem si noi rezultatul.Baietii astia au avut dosare beton la Securitate,dosare care i-au ajutat in ''catarare'' si tin loc si de parasuta daca vor pica in prapastia legii.
 • +21 (25 voturi)    
  astia 2 (Luni, 19 octombrie 2020, 11:46)

  liviu_ [utilizator]

  sunt cei care au iesit in fata...
  cercel a spus de obicei numai tampenii! probabil pt ca era in psd si trebuia sa faca jocurile psd

  venirea astora 2 nu schimba CU NIMIC faptul ca psd e o adunatura de hoti!

  si sunt tare curios ce o sa se intampla cu rafilac are a luptat cu pandemia, dar s-a dus la un partid care ajuta pandemia
 • +14 (22 voturi)    
  nu au dreptul (Luni, 19 octombrie 2020, 11:56)

  neil dór [anonim]

  Rafila nu are drpetul sa fie ales in parlamentul Romaniei pentru ca tatal lui a fost securist tortionar(retragere in iunie.... pe un petic de hartie.. sictir ... )
  Cercel.. e strain de epidemia asta .. noi l-am invatat pe el... e dus cu pluta... ca si PSD... rusinea natiei
  • +6 (12 voturi)    
   sange "tanar" in psd (Luni, 19 octombrie 2020, 13:49)

   ciclop [anonim] i-a raspuns lui neil dór

   rafila mai este si mincinos pe deasupra, spunea ca primul care l-a ofertat a fost psd si il lauda de alde tarcovnicul de tara , presul psd - ciolacu , a uitat ca l-a refuzat pe primul plagiator al tarii pontalaul mongoloid (era un ciolanas ceva mai mic si mai nesigur) si a preferat ciolanul de la ciolacu , e mai mult de ros , dinti sa aiba !!!
   Cercel o sa vada milioane si milioane de infectati si de decedati , " si care i problema," "spirtul nu e bun de nimic "spune el (iar rafila zambea pe sub mustata de prostia auzita de la cercel) si o sa ii inchida pe varstnici in locuri speciale , izolat sa moara mai repede !! atentie cercelule te apropii de categoria asta de persoane .Caracter lipsa la ambii "noi catindati " psd-ei !
   Oare de ce rafila nu a spus nimic pana acum de tatane-sau !!! tortionar !!!.
 • +10 (14 voturi)    
  I-auzi... (Luni, 19 octombrie 2020, 12:29)

  mescaline [anonim]

  Un criminal bolsevic devine, din condei, "lucrator" la secu. Asa, benign.

  Taranii aia nu-s morti, se transforma numa'.
 • +11 (15 voturi)    
  Ciuma (Luni, 19 octombrie 2020, 13:23)

  Ilenuca1 [utilizator]

  nu iese cu una cu două după ce s-a instalat, Este evidentă campania de spălare a imaginii psd, la toate nivelurile. Şi penibilă, de suprafaţă. Să nu ne arunce praf în ochi şi să dispară din viaţa politică de tot! (Vechii activişti pândesc, stau pe poziţii, nu concep să nu conducă.)
 • +6 (12 voturi)    
  say what?! (Luni, 19 octombrie 2020, 13:39)

  catelu [utilizator]

  Rafila debita platitudini si cate o stire tradusa de ieri de la CNN, iar Cercel e complet imbecil. Ce descalceau astia pentru noi, mai exact?!
 • +4 (8 voturi)    
  academicieni doctori ingineri (Luni, 19 octombrie 2020, 13:59)

  ionpozitiv [utilizator]

  unul e copil de securist din cea mai neagra perioada a securitatii (rafila), merite pe care reteaua de securisti nu le uita nici in dreptul urmasilor; si cel mai probabil, relatia privilegiata cu autoritatile subterane a continuat si in persoana; iar celalalt (strainul cu cercel si portofel) stim ca are o relatie directa cu niste offshoruri privilegiate. firea nu i-a pescuit de la vreo manastire de etica, mai degraba dintr-o ramura de academicieni doctori ingineri din aceeasi retea de care apartine si ea
  • +3 (5 voturi)    
   Cred ca ai dreptate in ceea ce il priveste pe Rafi (Luni, 19 octombrie 2020, 14:59)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui ionpozitiv

   Ma refer la o relatie neinstitutionalizata insa !
 • +3 (9 voturi)    
  Bidineaua (Luni, 19 octombrie 2020, 14:34)

  Padova [utilizator]

  Fiecare are dreptul la optiunea si simpatiile sale politice . Deranjant este ca Liderii politici ocupa, de regula, locul intii in Bucuresti, important nefiind cistigarea unui mandat ci semnalul politic de locomotiva. Acum, cel mai mare partid politic din Romania isi desemneaza drept locomotiva un cetatean care nu a exprimat nici macar o singura opinie politica in spatiul public pina in prezent, practic un tehnocrat. Cu alte cuvinte, PSD ne ofera o minciuna, sperind sa se ascunda in spatele unui nume nou generat de o conjunctura tragica. Simplul fapt ca PSD a ales ca fiind reprezentativi pentru activul sau managerul si seful laboratorului din principalul spital de boli infectioase din tara, apolitici pina azi, pune pe ginduri orice om cu putina minte.
 • +11 (13 voturi)    
  Rafila (Luni, 19 octombrie 2020, 14:35)

  BibiAfricanul [utilizator]

  a facut figuratie tot timpul. A zis una, alta, dar ceva concret, nema.
  Daca era de buna credinta, din postura de reprezentant al Ro la OMS, trebuia sa intervina energic atunci cand partidul care l-a adoptat dadea de pamant cu legea si lasa guvernul spectator.
  Si evident, ca orice spectator, el stie si ar fi facut mai bine....
  M-am saturat de papagali ca asta.
  De Cercel, ce sa mai zicem, numele spune apropape tot, adica e strein. De fapt, in ultima vreme, cam nimeni nu l-a mai intrebat nimic, de destept ce e...
  Psd nu este reformabil.
 • +11 (13 voturi)    
  Cercel NU a fost "far" (Luni, 19 octombrie 2020, 15:24)

  Pepi [utilizator]

  De Rafila nu stiu, ca de aproape jumatate de an am citit presa din Romania maul mult in diagonala.
  Dar in cea mai grea perioada a pandemiei, in primavara, Cercel s-a comportat ca un politruc si NU CA UN SPECIALIST care lucreaza pentru combaterea pandemiei. Un specialist ar fi trebuit sa comunice aproape exclusiv prin conferinte de presa, cu indrumari clare, precise, sa urmareasca sa nu se satureze sistemul medical. Or domnul Cercel ce a facut? in fiecare seara era la TV, cel mai adesea la Antena 3, vorbind mai mult decat trebuie, practic ingropand informatiile necesare intr-un fluviu de alte povesti. Foarte grav, de mai multe ori a comunicat niste informatii care contrazic cunostinte medicale de baza. Plus ca in loc sa caute sa combata pandemia, se ocupa si de promovarea primaritei din Bucuresti cu potentiale studii fara relevanta in situatia respectiva.
  • +4 (6 voturi)    
   cerecel, cercei, rafilei s.a.m.d (Luni, 19 octombrie 2020, 17:05)

   ciclop [anonim] i-a raspuns lui Pepi

   tarcovnicul de tara pres. psd ciolacu nu a facut decat sa aduca doi indivizi care sa mai adauge o galeata de caca..o pe firma psd , el crede ca au sa vina la vot pentru psd ca mustele la cei doi .... (cititi conform proverbului), ambii au bube in cap , acum s-a aflat despre rafila , mai demult s-a scris despre cercelismele de la Matei Bals si probabil doctorului cercel ii bazaie pe basca o musca de la DNA si cauta imunitate sub fusta psd.
 • +9 (11 voturi)    
  locul lor ar trebui sa fie in linia intai (Luni, 19 octombrie 2020, 15:51)

  Barbaneagra [utilizator]

  Linia intai a luptei cu pandemia in spital, nu in parlament.
  Mi se pare cea mai idioata alegere, fie socialist-comunista, fie liberala. E nevoie de specialisti in spital.
  • +4 (6 voturi)    
   exact! (Luni, 19 octombrie 2020, 19:00)

   zgubilitix [utilizator] i-a raspuns lui Barbaneagra

   Exact, locul lor e in spitale. Prea mult in presa (da, e nevoie si de comunicare, dar pardon sa avem cat a elucubrat Cercel a depasit mult comunicarea) iar acum in politica.
 • +5 (9 voturi)    
  Cercel (Luni, 19 octombrie 2020, 16:21)

  KM [anonim]

  Sa ne explice domnu Cercel de ce, an de an, bolnavii de HIV/SIDA de la Bals raman fara medicamente, de ce li se echimba schemele de tratament in functie de mismasurile pe care le invarte responsabila cu achizitiile, de ce doctorii se comporta cu pacientii HIV/SIDA, ca-n anii 80, de ce acesti pacienti trebuie sa suporte toate umilintele unor doctori/asistenti nepregatiti, de ce nu exista pic de respect pentru secretul medical, de ce exista Academia HIV/SIDA si ce au invatat doctorii aia de la Bals care si-au trecut in CV-uri simpozioane peste simpozioane prin toate colturile lumii, de ce trebuie sa alergi ca un nauc dupa hartii, dosare, adeverinte, cereri peste cereri, de ce ti se pierde sangele (?!), de ce trei rezidenti stau in jurul uni monitor o ora si habar n-au ce analize sa-ti bifeze, de ce e nevoie de patru doctori/asistenti sa ti se elibereze medicamentul - unu completeaza un dosar, dosarul pleaca in camera vecina, il verifica altcineva si baga alte date, altcineva iti verifica cardul si o a patra persoana scoate o cuite de medicamente dintr-un dulap. Sa ne explice domnul Cercel de ce cand in toata Europa infectatii cu HIV incepeau tratamentul indiferent de numarul CD4, la Matei Bals te tineu pana ti se distrugea sistemul imunitar de tot, pana in pragul SIDA. Macar sa ne explice domnul Cercel de ce, in plina pandemie, pe un hol plin de bolnavi cronici veniti dupa medicamente, nu era pic de gel dezinfectant, si nu o data! Crede domnul Cercel ca sub umbrela imunitatii o sa-si faca disparute urmele neregulilor si jafului de la Bals? Noi aia care am tras ponoasele managementului dezastruos speram sa nu! Si mai speram sa-i ramana in frunte, intre sprancene, punctul ala rosu de pe harta, de care domnia lui ne asigura ca nu trebuie sa ne temem, la inceputul pandemiei, ca un bindi, semn al incompetentei si parvenitismului.
  • +10 (12 voturi)    
   cercei , rafile si altele (Luni, 19 octombrie 2020, 17:18)

   ciclop [anonim] i-a raspuns lui KM

   poveste reala din 2016, la Matei Bals cu probleme de sanatate :
   cautand un medic si intreband in stanga si in dreapta un salariat, la un suc si o tigara , mi-a spus cum stau lucrurile :
   la doctorul cercel nu poti merge ,dar zic eu la subsol este un cabinet cu o doctorita cu acelasi nume , cercel , probabil sotia !!!

   , NU ,nu , acolo e fata lui tata , la 3-4 ani dupa facultate are cabinet personal cand in alte cabinete cu 4-5 scaune stau 7-8 medici mai in varsta si cu mai multa experienta si cand unul iese altul se
   aseaza pe scaun !!! acolo unde zici e fata lui tata , acolo se fac si se desfac multe !!!
   Citez din "testamentul literar "al poetului Ienachita Vacarescu : " urmasilor mei Vacaresti , las voua mostenire , cresterea limbii romanesti si a patriei cinstire "
   Probanil acum se va lasa mostenire un spital fie el si de boli infectioase, !!! merita fata lui tata !!! nu vedeti ca si petrov basescu vrea sa isi lase mostenire un loc in parlamnet fiicei , cea cu multe " succesuri "
   Cat despre doctorul rafila : "fii sefilor nostri vor fi sefii fiilor nostri" , "la vremuri noi tot noi" ,
  • +2 (4 voturi)    
   wow (Luni, 19 octombrie 2020, 18:59)

   zgubilitix [utilizator] i-a raspuns lui KM

   Nu voi comenta ce spui ca m-ai lasat paf, dar imagineaza-ti cum este in alte orase daca in Bucuresti este asa. Pe de alta parte, atitudinea de care vorbesti din pacate este generala pentru sistemul medical de la noi. Cat despre faptul ca ne spunea sa nu ne temem, pe de o parte nu stia nici el (si nimeni altcinev in lumea asta) ce va urma, pe de alta parte incerca sa mentina calmul si sa nu creeze panica. Sanatate!
 • +11 (13 voturi)    
  ... (Luni, 19 octombrie 2020, 16:52)

  mihai_mi [utilizator]

  Oare domnul specialist Cercel s-a lamurit cum e cu spirtul? E biocid sau nu e biocid?
 • 0 (4 voturi)    
  doi v..mi sustinuti de scuritate, ne intrebam daca (Luni, 19 octombrie 2020, 19:11)

  hopsinoi [utilizator]

  nu sunt plini de plagiate ...
 • +4 (6 voturi)    
  pacat (Luni, 19 octombrie 2020, 23:36)

  nik [anonim]

  lipseste doctoru' ponta in triumviratul asta de rahat...
 • +2 (4 voturi)    
  uite asa (Marţi, 20 octombrie 2020, 8:36)

  mongolul [utilizator]

  se da arama pe fata!
  Pe de alta parte, PSD este intr-un efort de cosmetizare.
  Vor mai gasi prosti, pe care sa-i pacaleasca?
 • -1 (3 voturi)    
  Nu este rau ca in locul (Marţi, 20 octombrie 2020, 9:34)

  Bradisor [utilizator]

  unui medic ca Radulescu mitraliera sau altii ca el vin niste oameni cu o cariera profesinala solida,dar Psd ramane tot Psd ,sa nu ne imbatam cu apa rece.
 • +1 (1 vot)    
  Rafila (Marţi, 20 octombrie 2020, 22:27)

  relu59 [utilizator]

  >> Societatea vede doar cu lentilele celui care imparte societatea in cei cu ORIGINE SOCIALA SANATOASA vs cei cu ORIGINE SOCIALA NESANATOASA <<

  39 de comentarii plus 347 voturi PRO

  Romania 2016-2020 = Romania 1945-1950

  => Progres „ZERO” - Dureros ! !!!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by