Un film în onoarea celei de-a o suta aniversări a actriței americane Betty White va fi difuzat de ziua sa de naștere pe 17 ianuarie, în pofida faptului că aceasta a murit înainte să împlinească vârsta, relatează Insider.

Betty White este una din cele mai emblematice actrite din istoria HollywoodFoto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia Images

„Inimile noastre jelesc astăzi trecerea în neființă a lui Betty White. În timpul numeroșilor ani în care am lucrat cu ea am ajuns să o iubim și îndrăgim ca persoană și ca artist complet”, au declarat într-un comunicat remis presei Steve Boettcher și Mike Trinklein, producătorii filmului „Betty White: 100 Years Young - a Birthday Celebration”.

Legenda americană a comediei s-a stins din viață vinerea trecută la vârsta de 99 de ani.

„Chiar dacă Betty urma să împlinească 100 de ani, eu mă gândeam că va trăi pentru totdeauna”, a declarat Jeff Witjas, agentul și prietenul actriței, pentru revista People.

Interviul acordat de Betty White cu puțin timp înainte să moară

Boettcher și Trinklein afirmă că au decis să continue cu lansarea filmului pe 17 ianuarie „în speranța că el va oferi o cale de a-i celebra viața pentru toți cei care au iubit-o”, USA Today relatând că lungmetrajul va fi difuzat în aproape 900 de cinematografe din Statele Unite.

Betty White a fost cunoscută pentru numeroasele sale apariții în filme, emisiuni și seriale difuzate la TV, câștigând 8 premii Emmy și un premiu Grammy de-a lungul lungii sale cariere.

Moartea sa a șocat Hollywood-ul, mai ales că aceasta acordase în urmă cu doar câteva zile un interviu jurnaliștilor de la revista People în care a glumit că secretul longevității sale ține de faptul că nu mănâncă „nimic ce-i verde”.

„Sunt atât de norocoasă să fiu atât de sănătoasă și să mă simt atât de bine la vârsta asta. Este uimitor”, spunea ea săptămâna trecută.

Pe același subiect: