O studentă din SUA s-a asigurat că pozele ei de absolvire vor fi demne de ținut minte. Studenta, îmbrăcată cu toca și cu eșarfa de absolvire și-a realizat pozele împreună cu un crocodil de 4 metri, scriebbc.com.

CrocodilFoto: Wikipedia

Makenzie Noland este studentă la Universitatea A&M din Texas, la specializarea "Animale sălbatice și pești". Pe lângă activitatea de la Universitate, Makenzie este și participantă la un internship la centrul Beaumont care se ocupă cu salvarea animalelor. Acest centru este casa a aproximativ 450 de aligatori și alte reptile. Dintre animalele care locuiesc în acest centru, Big Tex este unul dintre cei mai mari crocodili, acesta fiind și crocodilul de care Makenzie s-a apropiat cel mai mult.

Studenta a declarat că Big Tex răspunde la numele lui atunci când este chemat și că reacționează la mișcările mâinilor sale.

”Intru în apă cu animalul în fiecare zi, este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei de la Centru!”, a declarant Makenzie atunci când a fost întrebată dacă nu îi este frică de Big Tex.

Makenzie a mai spus că pozele pe care le-a realizat pentru absolvire sunt o „reprezentare minunată a ceea ce înseamnă să dresezi un animal și să îi arăți personalitatea”. Pozele studentei au făcut înconjurul Internetului, Makenzie spunând că nu se aștepta ca acestea să capete atâta popularitate.

Studenta speră că va continua să lucreze cu animale sălbatice și după absolvire.