Un barbat inarmat cu o arma Kalasnikov a deschis focul, joi seara, intr-un restaurant din centrul capitalei macedonene Skopje, omorand trei persoane, transmite Novinite. Surse neoficiale sustin ca suspectul si un complice au fost arestati in momentul in care incercau sa fuga la bordul unei masini.

Incidentul violent a avut loc la un restaurant popular printre locuitorii din Skopje. Trei persoane au fost ucise: un ofiter de politie, o ruda apropiata Sefului securitatii premierului macedonean si un barbat cunoscut ca un lider al lumii interlope.

Politia macedoneana a demarat imediat o ancheta, prima persoana intervievata fiind o tanara care se afla la masa cu cele trei victime si care a scapat nevatamata. Dupa ce i-a impuscat pe cei trei, atacatorul a fugit din restaurant, aruncandu-si arma in fata localului.

Potrivit unor surse neoficiale, suspectul si un complice au fost arestati in momentul in care incercau sa fuga la bordul unei masini.

Novinite scrie ca impuscaturile au provocat panica in cartierul Aerodrom din Skopje, la un mall din apropiere precum si la un local fast-food foarte popular printre tineri.