Ivana Knoll (26 de ani), despre care s-a spus că ar fi ”cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială din Qatar”, i-a acordat un interviu lui Piers Morgan legat de întreaga controversă creată de aparițiile ei de la turneul final.

Ivana KnollFoto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Modelul croat, care a apărut în filmare într-un top decoltat, a spus că de când a ajuns în Qatar nu a primit niciun comentariu negativ legat de ținutele sale și că nu înțelege de ce apar tot felul de discuții negative legate de ea.

Întrebată de Piers Morgan dacă a întâmpinat totuși probleme legate de felul în care se îmbracă, mai ales că se expune într-o țară majoritar musulmană, Ivana a replicat: ”Nu, ca să fiu sinceră. Am fost surprinsă și chiar foarte fericită pentru că localnicii, qatarienii, mi-au acceptat hainele. Femeile fac poze cu mine, copiii....”.

La meciul Croația - Belgia 0-0, Ivana Knoll a fost fotografiată de câțiva localnici, dar după aceea omul de afaceri din Qatar Mohammed Hassan al-Jefairi a spus că de fapt conaționalii săi ”au adunat probe” pentru a le preda mai apoi autorităților.

Citește mai mult pe Digisport.ro