FC Metz și Olympique Marseille au terminat la egalitate, scor 2-2, în primul meci al etapei a doua din Ligue 1. Echipa lui Ladislau Boloni a înscris două goluri în inferioritate numerică, iar antrenorul român a vorbit despre rezultat la conferința de presă.

Ladislau BoloniFoto: Kristof Van Accom / Zuma Press / Profimedia

Ladislau Boloni, după Metz vs Marseille 2-2: „Există un sentiment de amărăciune”

Marseille a deschis scorul prin Soglo ('14), iar Metz a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Aboubacar Lo ('59).

Metz a trecut în avantaj marcând prin Sabaly ('65) și Mikautadze ('71), dar scorul final a fost stabilit de Vitinha ('82).

„Marseille este Marseille, cu mulţi jucători buni, eficienţi. O bestie rănită de greci (n.r. Panathinaikos a eliminat pe Marseille din Champions League). Au avut ocazii, au lovit bara de trei ori.

Noi ne-am crescut nivelul în raport cu Rennes. Dorinţa şi starea de spirit ne-a permis să câştigăm un punct. Dar totuşi a existat frustrare că am fost egalaţi.

Agresivitatea, îndrăzneala dă o altă atitudine. Dacă e să fiu realist şi drăguţ, pot să spun că Marseille a dominat. Dar contează mai puţin, fotbalul se joacă 90 de minute şi poate exista un sentiment de amărăciune că am fost egalaţi pe final” - Ladislau Boloni.