Principalul suspect de uciderea unei femei, al cărei cadavru a fost găsit în urmă cu o săptămână în localitatea dâmbovițeană Olteni, a fost reținut după ce a fost audiat, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Poliția criminalisticăFoto: Cateyeperspective | Dreamstime.com

Suspectul, un cetățean turc în vârstă de 64 de ani, era stabilit în România de peste 20 de ani, are mai multe afaceri în construcții şi tâmplărie, potrivit publicației locale DBonline.

Joi, 11 aprilie, anchetatorii au descins în cartierul Rahova, din București, la domiciliul suspectului. Perchezițiile s-au întins pe durata a 14 ore, iar în timpul lor au găsit în locuința suspectului pete de sânge și o sârmă cu care ar fi legat victima.

După percheziții, suspectul a fost condus la Poliția Dâmbovița pentru audieri, fiind ulterior reținut pentru 24 de ore.

Pe 5 aprilie, a fost descoperit pe un câmp, în apropiere de autostrada A1, cadavrul unei femei, descompus şi în stare de degradare. Identitatea victimei nu a putut fi stabilită imediat, fiind nevoie de expertiză genetică.

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 15:15, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane”, a transmis vineri seară IPJ Dâmboviţa.

În cadrul anchetei, polițiștii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele cele mai apropiate de locul unde a fost găsit corpul victimei.

Cercetările în acest caz sunt conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. (Foto: Dreamstime.com)