2023 este anul despre care Xplorate Group va scrie mult timp de acum înainte. Momentul T0 în care Total Survey și Eurosurvey și-au anunțat fuziunea a adus laolaltă profesioniști din diferite domenii, într-un eveniment ce a avut loc într-un cadru “de poveste”. Palatul Noblesse a fost gazda alianței oficializate în acest an, într-un cadru elegant și exclusivist, care a oferit un mediu propice pentru conectare și interacțiune.

Fuziunea dintre Total Survey și Eeurosurvey, celebrată într-un eveniment marca XplorateFoto: Xplorate Group

Daniel Ungureanu și Adrian Trifan sunt numele celor care, timp de 17, respectiv 18 ani, au oferit o gamă largă de servicii în domeniul construcțiilor. Companiile celor doi, specializate in măsurători topografice, scanare laser 3D, inclusiv modelare 3D, relevee 2D, DTM, Scan-to-BIM și multe altele, au pus bazele unui parteneriat important, concretizat sub numele Xplorate Group, “O invitație deschisă către o lume a explorării, inovației și descoperirii, emblema companiei, marcată de semnul „X”, simbolizează convergența expertizei, autenticitatea și o căutare continuă a excelenței. Pe măsură ce Xplorate continuă să inoveze în segmentul topografiei, își menține angajamentul de a întări promisiunea de a explora și analiza orice spațiu, clădire sau obiect cu profesionalism și precizie.”

Daniel Ungureanu

Adrian Trifan

Echipa Xplorate este formată din ingineri specializați în măsurători topografice, geodezie, fotogrammetrie, scanare laser 3D, măsurători pentru UCC (urmărirea în timp a construcțiilor), asistență topografică în șantier, relevee BOMA, cu acoperire națională și internațională. Prin această gamă extinsă de servicii se obțin informații de o acuratețe semnificativă – un pas vital în dezvoltarea proiectelor de construcție.

Așadar, Xplorate aduce în domeniul construcțiilor un nou standard de excelență: “Numele nostru este mai mult decât un nume, este o promisiune ca vom fi mereu aproape, sprijinind clienții și colaboratorii la fiecare pas”.

1. Fuziunea dintre Eurosurvey și Total Survey crează noi așteptări. Care sunt premisele Xplorate pentru 2024?

Viziunea comună a celor două companii au condus către apariția Xplorate Group, iar printre obiectivele anului 2024 se află: întărirea colectivului (și asta o spunem gândindu-ne la o atenție către cultura organizațională), îmbunătățirea permanentă a fluxurilor de lucru pentru a spori rapiditatea și acuratețea serviciilor adresate clienților noștri, consolidarea relațiilor de business actuale, extinderea portofoliului de clienți în Europa și intensificarea procesului de digitalizare a Xplorate Group.

2. Mulți dintre partenerii de business se gândesc de două ori înainte de a “semna” actul final. Ce anume a întărit convingerea conform căreia Xplorate va funcționa, ba mai mult, va deveni una dintre cele mai importante companii de profil.

Prietenia din timpul facultății, continuată de anii de parteneriat între cei doi owners, întărită de viziunea și valorile comune ale celor două companii au stat la baza deciziei de a semna actul final. De-a lungul celor 18 ani de existență, cele două companii s-au dovedit a fi jucători importanți pe piața de profil, cu atât mai mult, sperăm ca fuziunea să întărească încrederea partenerilor noștri, în calitatea și promptitudinea serviciilor oferite.

3. Deoarece nimic din ce este durabil nu este construit ușor, care au fost momentele cheie în parcursul Xplorate?

John Maxwell spune că tot ceea ce este bun, frumos și valoros, este la “deal”; pornind de la această idee, Xplorate Group înseamnă responsabilizare și disponibilitate către găsirea celor mai bune soluții.

Punctele cheie în parcursul Xplorate Group au fost reprezentate de colaborările si parteneriatele strategice, componenta de inovație în dezvoltare, cât și extinderea serviciilor pe plan internațional.

Valorile fundamentale ale Xplorate Group se axează pe construirea relațiilor bazate pe încredere și transparență, precum și pe expertiza profesională sau experiența vastă.

Video Xplorate – “Un alt mod de a privi realitatea”

Articol susținut de Investing in Property