Două tinere s-au ales cu o sperietură serioasă după ce au fost atacate pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca de un individ care este căutat acum de poliție. Mai mulți bărbați au intervenit să le salveze pe fete, scrie Monitorul de Cluj.

Tânără în pericolFoto: DreamsTime

O fată a fost lovită peste cap, până în momentul în care un șofer a observat că tinerele sunt agresate și a tras mașina pe trotuar pentru a interveni.

Din mașină au coborât doi bărbați și un al treilea care trecea prin zonă s-au năpustit asupra individului care le-a agresat pe cele două tinere.

Toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă.

Una dintre fetele agresate a postat videoclipul pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca și le-a mulțumit bărbaților care au sărit să le apere.

„Mulțumim tuturor celor care au intervenit astăzi să ne apere de un individ dubios ce ne-a agresat din senin pe stradă, pe colega mea și pe mine, pe Traian Vuia colț cu Orastiei. Colega mea a fost din păcate lovită însă, dacă nu ne săreați în ajutor, lucrurile puteau fi mult mai urâte. Personajul părea foarte tulburat și decis să facă rău cuiva. Am anunțat poliția și le-am pus la dispoziție filmarea, primită de la compania situată în proximitate. Un echipaj din zonă a promis că îl caută pe străzi, în speranța că pot evita să atace și pe altcineva. Din nou, multe mulțumiri celora, nu puțini, care ați intervenit, oprindu-vă din mers să ne săriți în ajutor! Ați dat dovadă de civism, curaj și omenie!”, a spus tânara. (sursă foto Dreamstime)